• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Nie wiem, czy w ogóle są zalecenia na przyjmowanie przez faceta. Mój poczytał, że łagodzi stres i poprawia samopoczucie, wziął parę razy i lepiej się po nim czuł, więc bierze i tyle.

Kasia, przynajmniej 0,3 miligrama:) albo karm go m.in. sałatą, szpinakiem, brukselką, brokułami, pomidorami, orzechami, żółtkiem jajka, pomarańczami, bananami i moim ukochanym avocado:)
Pok, sama nie wiem, jak Cię wspomóc... przecież to Ty tu dla nas jesteś Alfą i Omegą starań :) zawsze nam się starasz odpowiedzieć, a teraz my tu zonk i nie mamy pojęcia co napisać. Tyle już przeszłaś, że ja sobie tego nie wyobrażam... ale jestem z Tobą:)

Ostatnia edycja:
aha rozumiem ale wydaje mi sie ze gdzies czytalam o tym ze facet tez powinien go brac...
o wlasnie dagne! chociaz nie wiem w czym pomaga facetowi?
masz racje tez w kwestii pok - ja tez nie wiem co napisac...sama mam trudna sytuacje z pco ale staram sie myslec pozytywnie a w tej chwili przezywam to co pok wczoraj czyli jest szansa wiec sie ludze bo @ jeszcze nie przyszla ale pewnie okaze sie ze znow sie cykl wydluzy ale wogole sie zatrzyma i d..a :-(

Ostatnia edycja:
Cześć Laseczki :) !!!

Pok sorki, że tak pytam bo nie jestem tu na tyle długo i może nie doczytałam ale czy zastanawiałaś się (skoro już długo się stracie) nad inseminacją??? Dziś wchodziłam na Twoją stronkę z informacjami dla starających się i muszę Ci podziękować bo kawał dobrej roboty tam odwaliłaś. Zaczne mierzyć temeraturkę od następnego cyklu. :)

Dziś mam zamiar wybrać się do gina (tylko nie wiem czy nie ma wolnego) aby mnie zbadał bo mam problem z pęcherzem no i nie przychodzi @ a na tescie 1 kreska :(. Kurcze teraż staram się nie nakręać ale taką mam chyba naturę i zawsze sobie coś wmówię bo: kreska kontrolna wyszła u mnie bardzo blada a wydaje mi się, że powinna być mocna...tak więc liczę na cud i wadliwy test....ehhh nadzieja umiera ostatnia

Kobieta powinna przyjmować nawet 0.4 mg. Folik jest super pod tym względem, bo inne mają po 0.2

Kasia, mój brał 0.2, taki w zielonym opakowaniu 250 tabletek

Kasia, chyba tak, bo nie ma jakiegoś maximum, tzn nie można też za dużo brać, nie więcej niż 1 tabletkę dziennie :) jeżeli się staracie, to dobry będzie każdy apteczny. Zresztą Pani farmakolog powinna się obracać w takich informacjach :)
Sil, ja brałam przed ciążą z Humavitu, a jak zobaczyłam II krechy to zainwestowałam w Femibion :)
Na pewno Falvit mama ma małą ilość (0,2), bo też go kupił mi mąż, wg farmaceutki, jak poczuję się padnięta i zmęczona to mogę sobie łyknąć dodatkowo ten Falvit, ale nie codziennie, bo mam Femibion.

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam sam kwas foliowy i wlasnie dawka 400 ale nie wiem czy to nie za duzo dla mojego mezusia?
atom rozumiem cie swietnie bo ja tez jestem teraz na etapie ludzenia sie wiec trzyma &&& za nas wszystkie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry