reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
oj mój wieczorek-nockowy, że tak nazwę był dziki :-p może coś wyjdzie ... tyle fluidków dostałam, że powinny dać rade :-) jak nie składam reklamację :-D ;-) hehe
Spokojnej lub dzikiej nocki życzę. Dobranoc Słoneczka :-)

Witam dziękuje że zrobisz mi komplecik biżuterii:-)
Dla mnie tez ta dziewczyna byla podejrzana ja staram się od miesiąca i więcej wiem a na naukach przed malrzenskim też mialam o temperaturze i sluzie i napewno mam dni plodne już od czwartku wiec suwaczek się myli bo mam mokro że studnia i wymyśliłam żeby byly przytulanki po pracy męża calodniowej mial checi to wymalowalam oczy i zalozylam czarny gorset i podzialalo :-D teraz z nogami do gory trzymajcie &&&&&& bo jak w tym cyklu sie nie uda to zaczynam mierzyc temperature. A teraz życzę owocnej nocy:-D

hej kobietki jak tam po weekendzie?? ja sobie mega wypoczelam poobijalam sie na maksa w sobote bylismy na rybkach a niedziele cala przelezelismy do gory tylkiem hehe. ale fajnie czasem sobie tak porobic nic:p byly sobie przytulaski na wiosne moj J chyba przebudzenie dostal. Pok kochana a jak tam u ciebie ??? bo mi palce u rak i nog odpadaja tam mocno 3 mam kciuki za ciebie!!!! cos czuje ze jak teraz nie wyszlo to nastepny cykl jest twoj:) Widze ze tu jakies ciekwosci mnie ominely jakies trolle sie tu pojawily i wogole pok ma wyczulony instynkt jej nic nie umknie... a sil detektyw zawsze rozwiaze kazda zagadke:p a ja tylko u nas sie udzielam hehe bo bez was dziewczynki to jakos tak dziwnie ... bo wy takie kochane jestescie ::-) a u mnie powoli odliczanie do @ jeszcze 9 dni i powinna sie wredzizna pojawic jak narazie hehe nie mam bolacych (.)(.) i nie sa tak jak zawsze takie pelne ale jeszcze maja czas na zmiane wczoraj mialam taki jakis dziwny bol w podbrzuszku tak jak bym miala @ dostac ale czyscioch tylko sluzu troszke bylo ale @ murowana bo wyskakuja mi pryszcze jak zawsze przed @ ale w tym miesiacu szaleje i zatestuje tak sobie dla formalnosci hehe dawno nie widzialam I kreski :p ostatni raz w lutym jak dobrze pamietam:p co jeszcze felerny byl bo nic mi nie wyszlo

oh pok przykro mi bo nie potrzebnie cie nakrecalysmy beta mowila prawde:zawstydzona/y: ale wydaje mi sie ze przyszly cykl bedzie twoj:-) i mocno za ciebie 3 mam kochana kciuki :-) ja teraz tez czekam na @ jeszcze troche czasu ale zobacze pewnie I kreche i nie potrzebnie sie sama nakrecam i moj facet:p a dzis calkiem nie dawno zaczal mnie tak ciagnac jajni ze szok.. az myjac naczynia normalnie sie skrecilam

Szkoda Pok... Ale nowy cykl, nowa nadzieja :) Przynajmniej możesz się przytulać :p bo ja chcę, mąż chce, a nie możemy... ech...
W szoku jestem. Mama dziś poszła kupić mi dupka, bo wczoraj nadwerężyłam zapasy i... zapłaciła 11 zł za opakowanie mniej, niż my w Kraku... Szok normalnie

reklama
Do góry