reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

mi lekarz powiedział że mam miękką szyjke i fajnie się ją bada a tak nic pozatym że mam szyjkę ciążową :)

reklama
Kwiatuszek mi sie wydaje ze ja mialam nisko, ze jak wkladalam to byla powiekszona dziwnie i nisko, ze moglam ja smialo wymacac. Stad myslalam ze @ przyjdzie bo taka nabrzmiala bylam.
A kiedy masz miec termin @?
Mineralna ładna fotka. Juz niedlugo bedzie na niej prawdziwy ludek!

Kwiatuszek mi sie wydaje ze ja mialam nisko, ze jak wkladalam to byla powiekszona dziwnie i nisko, ze moglam ja smialo wymacac. Stad myslalam ze @ przyjdzie bo taka nabrzmiala bylam.
A kiedy masz miec termin @?
Mineralna ładna fotka. Juz niedlugo bedzie na niej prawdziwy ludek!

kochana zawsze mialam 28dniowe cykle ale po oststnim wypadku dostałam predzej wiec nie wiem kiedy teraz zawita ale owu mialam jakos 12dc

mnie zawsze wydawało się że jest ok ale nie jestem też lekarzem wiec ale uważałam że jest ok,

Bigchild: 20maja wizyta kolejna :) zobacyzmy co mi usg pokaże :) jestem taka szczęśliwa . w którym tygodniu widziałąś juz maleństwo?

mineralna sliczna fotka... muszę się napatrzeć to może coś pomoże ;-) fajne uczucie jak widzi się serduszko takie malutkie które pika swoim tępem :-)

Mineralna w 12 na usg 4 D, wtedy naprawde widzialam ze to dziecko! To bylo cos niesamowitego, nie konik wodny, nie zarodek, a glowka nozki raczki i wszystkie ochoczo ruszajace sie. Takze niedlugo kochana.

Też się na 4D wybieram na badania planetarne

Ojjj...Atom nie wiem czy to pomaga za mało spontanu za dużo kalkulacji wiem cos o tym

super czyta sie o waszym szczesciu juz sie nie moge doczekac kiedy to tez bede przezywała mam nadz ze w ktotce a wczoraj mnie tak wzielo musialam isc se kupic kiełbaske i sucha byłke i ptysia moj m juz cos podejrzewal a ja nawet nie momyslam ale mowie mu ze to za wczesnie na takie zachciewajki nawet jesli cos by było

reklama
Jak my7 obliczaliśmy owu itd łóżko seks to jak niewiem poligon zero spontanu brak ciąży i brak jak odpuścilismy to za niecała dwa tygodnie bach 2 kreski więć spontan spontan i jeszcze raz spontan

Do góry