reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jej jakie Wy macie tempo pisania:-D dzięki za miłe powitanie.

Claudusia pięknie:-) gratulacje
Paolajn oczywiście myślę że można zajść wtedy w ciążę, przecież zawsze owulacja i miesiaczka może się przesunąć z różnych względów. moja mama zaszła ze mną w ciążę w 27 dc:tak:
Truskawcia dzięki dzięki, chętnie z Wami porozmawiam i pooczekujemy razem:-)
Aelreda dzięki:-)
Asiol dzięki za powitanie

Wiecie ja myślałam że mając 22 lata będę najmłodsza wśród starających się a tu zaskoczenie:-) fajnie też że młode osoby myślą o rodzinie:tak:

Też 2010 po 4.5 miesiąca narzeczeństwa :p a co.
Chyba idę spać, najadłam się ziemniaków pieczonych, nałykałam świeżego powietrza, poprawiłam jogurtem i zaprzyjaźniłam się z kibelkiem, czas spać :p Ael, świetnie wygląda, ale ona zwyczajnie nas kokietuje, byśmy ją zarzucały komplementami, więc ja nie powiem nic. O.
Do jutra dziewuszki.

Ael wyglądasz jak obieta w ciązy, tyle Ci powiem :), wcale nie jestś gruba i do twarzy Ci z brzuszkiem

Sil biedna jesteś, pewnie jeden plus jest taki, że linię trzymasz :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry