reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

o zobacz kumoszki się zgadały na ploteczki za naszymi plecami, poczekaj no jak ja zawitam do Oleśnicy. A byłam tam na Sylwestra :) też bym pomacała, płodnośc Ael pewnie szczęście przynosi

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie ,żadnych owoców nie będzie ;-) chłop ma bana na mnie :-D

Skoro Ael taka płodna to ja dotykać nie chcę :-) nie chce się płodzić :-p jeszcze ;-)

uuu no nie bądz juz taka surowa Madziu! Daj chłopakowi pożyc..:-D

Pyscku jak tworzyłam liste to pisałam żeby się dopominać bo nie byłam w stanie wszystkich pamiętać :-)

Ael powiedz mi kochana po jakim czasie u CIebie zaczęły sie nudności?
Bo mi dzisiaj dzidziol założył embargo na śniadanie i zdecydowanie chciał sie pozbyć kanapki którą zjadłam i to z rosądku...i mu się udało;-)

Ostatnia edycja:
no dziewczynki, to ja się żegnam z Wami, jutro powrót do Polski, bolesny niestety i we wtorek do roboty :(
do poczytania później

a magd.a Ty to wytrzymała babka jesteś, śpisz u chłopa a on ma bana? hmmm mnie by korciło :)

Iwasek, on się jeszcze musi wkupić nie ma tak dobrze jak Twój mężczyzna :-) jak będzie taki posłuszny jak Twój to może pozwole mu.. ;-) żeby się rozmnożył :-D

owszem twarda baba ze mnie ;-) nie ma tak dobrze ;-) żeby podnieść poprzeczkę spię nago :-p

Ael.. ok ;-) focha załapałam.. spróbuj mi tylko fluidy wredniaro wysyłać ;-) dobrze,że żeś w ciąży i nad kartami siedzieć nie możesz :-D

reklama
Madziu to wręcz nieludzkie!!!!! hahaha
Ale masz rację..patrz podziwiaj..nie dotykaj :-D to bardzo dobra metoda na męską uległość

Dziękuje Doniu za zainteresowanie:-). Poza zastrzykami w brzuch (mało przyjemne) wszystko jest ok. ;-)
Gadam sobie do dzidziola żeby z nami został..gdzie będzie szedł,tu mu cieplutko i dobrze. Jestem dobrej myśli:tak: Jutro beta i w środę powtórka. Wtedy będzie wiadomo czy dobrze przyrasta

Ostatnia edycja:
Do góry