• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej babeczki kochane... czytam, czytam i doczytac was nie mogę. Obiecuję, że nadrobie.

Atan- ale słodkie te skarpetki.

Vanila- witam Cię serdecznie na BB.

Iwasku-jak sie dziś czujesz????

Patrze, patrze i co widzę??? coraz więcej nowych fasolek.... no awansujmy wszystkie na górną liste ;-)

Ja mam dopier 20dc także do testowania jeszcze czas. Ale wiecie co? mierze temperature.... i mam problem. Bo z ciekawości mam 2 termometry i mierze jednym w ustach a jednym w pochwie. I co mnie zastanawia to to że w ustach temperatura nie rośnie ( a raczej skacze) a w pochwie sie podnosi. Czyli co? fasolki nie ma???

mineralnakocica- napewno bedzie ok ;)

dotka 1980- jak u Ciebie mierzysz też temp.???

Claudusia - gratuluje!!!

Ps. Iwasku trzeba dorobic chyba troche miesięcy bo fasolki się rozdają i rozdają i zostały tylko 2. A tu tyle by chciało byc na górnej liście.

Ostatnia edycja:
nie potrafie ci pomóc co do temepratury bo nigdy w ustach nie mierzyłam.

mam nadzieje bo kurde bo to 3 badanie juz hbs bedzie. mdli mnie słabo mi jest okropnie niedobrze

a w pochwie masz jaka temp?

ja nie mierzyłam temperatury ale rozumie jak ktos od dłuższego czasu próbuje zajść w ciąże nie dziwie sie że wylicza mierzy choć nie wiem cyz to pomaga jakoś tak ale najwazniejszy spontan

Mam nadzieje ze nie spadnie temp i wredna @ nie przyjdzie. Narazie to 20dc. Pisze sobie na kartce temp. nie mam nic na kompie. Ale nie wiem czy to mierzenie temperatury w tym cyklu ma sens... bo w 3 dc byłam u dentysty na wyrwaniu zęba... i może dlatego ta tamp. w ustach tak sobie skacze.

reklama
Dzień dobry dziewczyny :) ja kurcze, po 2 tyg leniuchowania zbieram się na zajęcia... ehh. Zaczyna się pomału sesja. 17, 19 maj, 1 czerwca. Najbliższe terminy egz, a jeszcze 2 nie ustalone, a gdzie tu koła hehe. Ok, do usłyszenia po południu :) miłego poniedziałku zyczę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry