reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej dziewczynki ja weszlam sie przywitac przed praca:-) gdyby mi sie chialo tak jak mi sie nie chce:/ witam cie karolino;-)
ja spalam dobrze a wiecie co dostalam wczoraj od mojego ukochanego:p wedke i kolowrotek bo ostatnio strasznie mi sie spodobala:p i dostalam ja juz nie moge sie doczekac weekendu zeby ja wyprobowac:) teraz wypilam kawke zjadlam sniadanko i nie bawem do pracy

reklama
witam w ten pieknie zapowiadajacy sie dzien, juz zazdroszcze tym co wolne maja bo ja do pracy sie zbieram :-( ale ktos musi pracowac by bawic mogl sie ktos;-)
u mnie dzis kolejny dc jak widac ale dzien dlugi wiec wszystko moze sie zdazyc - czekam
no i ja tez mam piesia, nawet calkiem sporego
milego dnia zycze

Witam Was!!! Kurcze tak czytam i czytam i nadziwić się nie mogę, żę jakimś trolom chce się bawić w takie dziwne podchody na forum...żenada.
Pao ty się kobitko nic nie stresuj i wrzuć na luz. Szkoda że mnie ni było jak była akcja to bym coś dogadała :wściekła/y:.
Ja rozpoczynam drugi dzień z moją luteiną i biorę ją 3x dziennie więc się zastanawiam kiedy bym mogła dostać @ choć powiem Wa w sekrecie że liczę na mały cud i @ nie przyjdzie ;-)... trochę też mnie korci kupić test i zrobić tego sikacza bo może jak robiłam go tydzień temu to była bardzo wczesna ciąża no bo dlaczego cały czas nie mam @ i strasznie bolą mnie piersi???????? Kurde już chyba na siłę sobie wmawiam tą ciąże i przez to skończe pewnie z urojoną hehehehe. Matko ale moja psychika jest pogmatwana :-D

Karolina witamy :-)
Kasiu a jak u ciebie? Co z @? Kiedy testujesz bądź kiedy masz zamiar iść do gina?

ja naszczescie ide tylko sobie na 3 godzinki do pracy ale mam ok 1,5 godziny dojazdu. jeszcze godzina i trzeba uciekac do pracy ja rowniez zycze wam milego dnia :) i hehe nie piszcie za duzo bo znowu was nie zdolam nadrobic

Spadam do pracy odezwę się później i dołączam się do magenty - nie piszcie za dużo !!!!:tak:

Dzień dobry.

Witam wam i ściskam mocno. Również nowe staraczki. Czytam tak sobie was... ale co ja się bede udzielac :-).
Dzis dopiero 21 dc. Temp. 36,9 .... ale biore lutke. Ciekawe czy @ przyjdzie. Cyce bolą i sie powiększyły... Mój to zadowolony. hehheheh

och, ale sie tu wczoraj działo... Pao -głowa do góry. Ludzie są wredni i zazdrośni... nie ma się czym przejmowac.;-)

Ostatnia edycja:
Cześć Madzia :)

ah ja będę testować 19 maja ale HBS ;( zaś wynik jest nie jasny cos mi niepozwala tego stwierdzić czy ujemny czy dodatni . kurde żadnych leków nie biore oprócz kwasu foliowego i luteiny hm

a jak tam z tym twoim ? koniec?czy zeszliście się?

Zeszliśmy się ;-) dałam już Nam ostatnią szansę.. jak narazie jest fajnie ;-)

Mineralna trzymam kciuki żeby wynik był satysfakcjonujący :-) ja na szczęście byłam szczepiona na wszystkie obowiązkowe szczepienia :-)

reklama
To fajnie może zmądrzeje :)

sgtrasznie sie boje bo przez tel mi powiedziala dodatni wpadlam w płacz na skzolnym korytarzu a przychodze to powiedzieli ze mam powtórzyć że ona źle popatrzała ale wiesz jaki ból jak uslyszalam ze dodatni masakra 19 bede robić

musi byc ujemny

Do góry