reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja jak na razie daje sobie czas z forum.
Jak już będzie wszystko ok i jak się sama uporam z tymi wszystkimi myślami to wrócę.
A jak na razie Papa ;**

reklama
Pok, a jak to jest z tą szyjką macicy ? bo ja mam wysoko, nawet bardzo, ale jest twarda.. i nie wiem jak to odzczytywac, czy to moze jeszcze jakies zaburzenie po anty..

pok 7 dc wczoraj zakończyłam plamić.. ale odkąd badam jest ona wysoko i twarda ( jak czubek nosa) :-p

Witam wieczorna porą widze ze duzo sie tu dzialo i mamy nowa staraczkę witamy z nami bedzie ci razniej :-) a co do cyklu staran to ja tez bym nie czekala po tabletkach 2 miesiecy ja zaczelam odrazu po odtawieniu tabletek brac kwas foliowy i starania zaczete i trwaja jak na razie 2 cykl, a tabletki bralam prawie 6 lat
Ja jak na razie daje sobie czas z forum.
Jak już będzie wszystko ok i jak się sama uporam z tymi wszystkimi myślami to wrócę.
A jak na razie Papa ;**
Trzymam &&&&&& by ci sie wszystko poukładało i mogla do nas zespokojem wrocic trzymaj sie mocno dasz rade tym przeciwnoscia losu :-)

Witam Was!!! Kurcze tak czytam i czytam i nadziwić się nie mogę, żę jakimś trolom chce się bawić w takie dziwne podchody na forum...żenada.
Pao ty się kobitko nic nie stresuj i wrzuć na luz. Szkoda że mnie ni było jak była akcja to bym coś dogadała :wściekła/y:.
Ja rozpoczynam drugi dzień z moją luteiną i biorę ją 3x dziennie więc się zastanawiam kiedy bym mogła dostać @ choć powiem Wa w sekrecie że liczę na mały cud i @ nie przyjdzie ;-)... trochę też mnie korci kupić test i zrobić tego sikacza bo może jak robiłam go tydzień temu to była bardzo wczesna ciąża no bo dlaczego cały czas nie mam @ i strasznie bolą mnie piersi???????? Kurde już chyba na siłę sobie wmawiam tą ciąże i przez to skończe pewnie z urojoną hehehehe. Matko ale moja psychika jest pogmatwana :-D

Karolina witamy :-)
Kasiu a jak u ciebie? Co z @? Kiedy testujesz bądź kiedy masz zamiar iść do gina?

no ja testowanie zakonczylam bo pojedyncze krechy nawet zsumowane nie dadza II, @ wciaz brak a do gina jestm umowiona na 17 wiec musze jeszcze troche wytrzymac ale tobie to chyba juz moge gratulowc - teraz znow i mi test chodzi po glowie...nieeeee ;-)

dzięki soglam :)

to w naszym wypadku nie takie proste i moje prblemy nie sa wymyslone ani nierealne. To wszystko o czym mysle kiedys sie zdarzy i po prostu kombinuje do przodu jak z czym sobie poradzic. Ale pewnie przy odrobinie samozaparacia i dobrej woli da się wszystko.

pok juz wczesniej jakos wyczuwalam w tobie ogromna sile a teraz juz rozumiem dlaczego ale skad ty ja bierzesz??? bardzo mocno trzymam za ciebie kciki i nie tylko za zafasolkowanie ale tak ogolnie zebys zaznala w zyciu mnostwo szczescia :tak:

Witam, jestem nowa na forum. Póki co z mężem musimy odczekac przynajmniej 2 miesiące po tabletkach antykoncepcyjnych, w czerwcu możemy zacząc starania pełną parą o dzidzię. Pozdrawiam.

witaj monika :-) kazda nowa staraczka jest tu mile widziana a co do tabletek to ja bralam baaardzooo dlugo a dzis zaluje ze po odstawieniu nie zaczelismy sie od razu starac, czekalismy 3 m-ce bo wszyscy mi mowili ze trzeba a teraz sie staramy 3 cykl ktory wogole sie nie konczy i na dodatek co raz to inne problemy sie pojawiaja ale to tylko moje zdanie, jest tu tez mineralna ktora zaszla od razu po odstawieniu wiec moze cos ci powie

No to kochane melduje, że rewelacji nie ma, piekna i gruba jedna krecha, tak mi sie troche przykro zrobiło, ale zupełnie szczerze nie spodziewałam sie czegos innego...oficjalnie i z pełną parą rozpoczynamy starania w drugim cyklu:):)

no to trzymam &&& za nowy cykl

Witam:) tak jak obiecałam zdaję relację z dzisiejszej wizyty :) z naszym maluszkiem wszystko w porządku :) przezierność prawidłowa i wszystko ma na swoim miejscu :) mąż również był ze mną i był zachwycony, ja z resztą też :) jestem prze szczęśliwa! :)
Dzidziuś jest spory, ma 7,61 cm :D

super super oby tak dalej! trzymam &&&

dziewczyno to Ci nic nie da. zmiana nicka, nowe konto na BB. bez sensu. Jak ktos bedzie chcial Cie znalezc to znajdzie, tym bardziej, ze caly czas na publicznym mowisz, ze zmienisz nick... wiec teraz kazdanowa to bedzie prawdopodobnie Ty i wystarczy tydzien poczyta posty, zeby wiedziec, ktora nowa uzytkowniczka to Ty. Chyba, ze zmienisz tez osobowosc, historie i bedziesz przed nami udawala kogos, kim nie jestes.

Czy w tym co pisalas na forum do tego czasu jest cos, co ktos relanie moglby uzyc przeciwko Tobie. Czy obawiasz sie, ze jak Twoj facet zobaczy co tu piszesz to moze byc z tego afera? Nawet jesli to, to nie jest sposob.

zgadzam sie w 100% ale cos mi w tej calej sytuacji nie pasuje :confused:

Hej dziewczyny :) Wczoraj mnie nie było, ale przeczytałam wszystko co napisałyście :) Mi dzisiaj kończy się @ i zaczynamy znowu pracę nad dzidzią. Może tym razem sie uda :) Trzymajcie kciuki! Zapisałam się też do gina, ale dopiero na 24 bo wcześniej nie miał terminu. Chcę z nim pogadać, bo ostatnio mi się trochę cykl rozlegulował i przez ostatnie 3 miesiące moje cykle trwały 36, 27 i 41 dni :/ i kiedy widzieć ze jest owulacja? Czy któraś z Was miała podobny cykl? I czy brałyście jakieś wspomagacze oprócz foliowego?
Tak sobie przeglądałam babyboom.pl i trochę się przestraszyłam i zestresowałam, że tyle dziewczyn chce zajść w ciążę i nie może. Dobrze że co niektórym z was się udało :)
buziaki przesyłam :*

Adele moje cykle tez nie sa najpiekniejsze (delikatnie mowiac) od odstawienia anty - 31, 34, 41, 36, 37 no i obecny kosmiczny :baffled: ja ide do gina 17. i zobaczymy

pa pa wszystkim bo strasznie ciezko bylo was dzis doczytac gaduly ;-)

hej dziewczynki ja tak szybciutko przed praca sie odzywam jak narazie u mnie brak @ a zawsze budzilam sie z nia juz rano... jak z kogutami wstawala:p ale ma caly dzien jeszcze zeby sie rozkrecic:zawstydzona/y: poczekam sobie do jutra i zobaczymy moze zatestuje jak narazie to prosze 3 majcie kciuki zeby nie przyszla:)
Zycze wam milego dnia i po pracy sie melduje co i jak :) a teraz sniadanko i mykam

reklama
Do góry