reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dzięki soglam :)

to w naszym wypadku nie takie proste i moje prblemy nie sa wymyslone ani nierealne. To wszystko o czym mysle kiedys sie zdarzy i po prostu kombinuje do przodu jak z czym sobie poradzic. Ale pewnie przy odrobinie samozaparacia i dobrej woli da się wszystko.

reklama
Wiesz nie twierdze że wymyślone czy nierealne ale może wyolbrzymione albo nie umiesz znależc na nie wyjscia amąż ci je podsuwa bo są i powiem ci że każdy ma jakis tam swój tobołek który niesie i sobie z nim radzi mniejszy czy wiekszy...i wy jakis konsensus na swoje szczęście znjadziecie...po prostu trzeba to jakos poukładac i się pogodzic z nastepstwami...niektórych rzeczy nie da się uniknąc...:)
będzie dobrze...:):)

a może czasem trzeba zostawić coś samem sobie jak się potoczy i potem wyciągnąc wnioski...:) próbowałas?? ja tak dystansuje i niezle na tym wychodze...a problem twoich nie kwestionuje...my po prostu czasem zwiększamy ich rozmiary w naszych czach i sobie jeszcze bardziej utrudniami z i tak juz trudnymi rzeczami po prostu...

ale wierze że damy radę i to ma sens jakis tam głebszy....co nas nie zabije to nas wzmocni...i tego się trzymajmy:)

Silm czuje się dobrze, czasem jakieś mdłości i pobolewanie w dole brzucha, ale nie narzekam bo myslałam że będzie gorzej. Nie zaglądam bo mam mnóstwo nauki i pisanie pracy mgr, mam już dosyć szczerze mówiąc... Chciałabym juz o tej szkole nie mysleć. Teraz juz mam 3 ostatnie egzaminy, aby zaliczyc i juz będzie z górki

Pozdawiam wzystkie nasze ciężaoweczki i wszystkie starające, trzymam za Was kciuki

Atom gratuluje, skoro II krechy z popoludniowego testu to musi byc to. LEc jutro na bete i tyle. Nie sikaj juz bo szkoda kasy lepiej na bete i sprawdzic czy ladnie przysta.
Madziarka ciesze sie ze ciaza przebiega ok.
Ja po obiadku i bycze sie z laptopem na balkonie czekajac na meza.

jakoś mi się z sm skojarzyło... Ale cokolwiek by to nie było życzę Ci dużo siły i nadziei. Na pewno jakoś sobie to poukladacie, nie tak, to inaczej. I pamiętaj, medycyna idzie do przodu

Witam Panie:-)
Dagne ja Ci zaświadczam, że Karolina jest nową staraczką a nie trollem :-)
A ja dziś znów poczułam ruchy maleństwa :-D i już nawet skumałam kiedy ma okres większej aktywności, choć niezupełnie wtedy czuć :-)
Super!!! To musi byc niesamowite uczucie...

świetne ,fajnie ze wstawiłaś :**

Tak o wczoraj. Pobiłam się z jedną panna o to i łuk jej rozwaliłam i miała iść na policje.
O masz....Nie wdawaj się ani w dyskuje ani tym bardziej w jakieś przepychanki. Jeżeli masz TwojegoŁ po swojej stronie niczego słowami wam nie zrobia. Za to rękoczyny to już może byc problem. Zachowaj godnośc i nie zniżaj sie do ich poziomu. Powodzenia

kurcze mam zamiar wstrzymać się z drugim testem do następnego tygodnia wtedy będę mieć większą pewność :-) Magd.a nie dziękuję - aby nie zapeszyć ;-)

gochaa to już 46 dc ale byłam już u gina wczoraj i dostałam luteine na wywołanie @

a zdjęcie wstawię wieczorkiem :-)
Raaany w życiu bym nie wytzrymała! Leciałam po kolejny po 5 minutach :-D

Pok kochana Ty jesteś dla mnie tytanem ....pracy,wytrzymałości , cierpliwości i przedewszystkim miłości. Nikt nie jest zapewne w stanie nawet sobie wyobrazić wysiłku jaki Tobie towarzyszy każdego dnia. Trzymasz wszystko w kupie ..i znajdujesz czas dla nas. Życzę WAM obojgu aby życie Was zaskoczyło i obdarowało szczodrze zdrowiem i spełnieniem tego największego marzenia.
I wiem że Ty dałabyś sobie radę. Buziaczek kochana.

Ja się wypłakałam wczoraj bo czułam skurcze jajników. Przestraszyłąm się bardzo . Jutro powtórka bety i modlę się zeby było wszystko ok.

Nasze teściary trzymam &&&&&&&&&!!!

hej kobietki no juz po pracy zdolalam was nadrobic ufff u was tez jest taki upal?? a ja czekam na @ jutro ma byc dzis jak narazie nic nie czuje sie @ ale pewnie jutro rano zapoznam sie z nia ...

Iwasek nie martw sie, ja taki skurcz jajnika prawego z ktorego byla owulka miewam do teraz wiec odpoczywaj i nie placz i nie zamartwiaj sie. Malenstwo ma miec spokoj. I szczesliwa mamusie :)
Magenta a jakies fasolkowe objawy? MAsz zamiar wogole testowac?

reklama
jak jutro rano nie dostane @ to zatestuje hmm jeden dziwny objaw pojawily mi sie zawroty glowy ostatnio ale nie wiem czy to od @ czy fasolki ... no i piersi nie bola cale tylko same sutki jajnik czasem zakuje... ale bardziej nastawiam sie na @ niz II kreski ale poczekam do jutra i sie okaze co i jak..

Pok - kochana zycze wam zdrowka i sil do walki wszystko dobrze sie ulozy

Iwasku nie stresuj sie bedzie dobrze...

a co do testowania cos mnie nosi po ten test ostatnio ale ciagle jak jade do miasta zastanawiam sie wejsc a po co jak i tak nic nie bedzie chyba boje sie testow ciazowych hehe i czekam na jutro i zobaczymy

Ostatnia edycja:
Do góry