reklama
M
mineralnakocica
Gość
Jak się miało fajna zorganizowaną klase to napewno fajnie ja odstaje od reszty ponieważ myśle poważniej o wszystkim, dla nich to że nie pale to jest dziwne jestem dla nich z innej planety, cenie sobie inny tryb życia niz reszta mojej klasy choć jest nas 12 osób, jak słysze iśc opowieści jacy pijani z dyskoteki wracali to chyba sama rozumiesz.
Basati8
Wierzę, że się wkońcu uda
Hej babeczki kochane ...
Czytam was i czytam... i nadrobiłam wkońcu całośc;-).
Ja wczoraj miałam beznadziejny dzień. Humor do kitu, same kiepskie i pesymistyczne myśli... i na dodatek pokłóciliśmy się z moim... I jedyne co mi pozostało to odwrócic się tyłkiem do ściany. Czemu to tak jest że faceci nas nie rozumieją... Albo inaczej... dlaczego ja mam takie humory.... Coś czuję że @ przyjdzie zaniedługo.... Cycki mnie bolą... a brzuch cały czas od owulacji. Także nie licze na nic...
Sorki ale mam doła dziś:-(
Czytam was i czytam... i nadrobiłam wkońcu całośc;-).
Ja wczoraj miałam beznadziejny dzień. Humor do kitu, same kiepskie i pesymistyczne myśli... i na dodatek pokłóciliśmy się z moim... I jedyne co mi pozostało to odwrócic się tyłkiem do ściany. Czemu to tak jest że faceci nas nie rozumieją... Albo inaczej... dlaczego ja mam takie humory.... Coś czuję że @ przyjdzie zaniedługo.... Cycki mnie bolą... a brzuch cały czas od owulacji. Także nie licze na nic...
Sorki ale mam doła dziś:-(
Magd.a
Fanka BB :)
Rozumiem ;-) ja miałam kilka osób z którymi się trzymałam ;-) w szkole grzeczna w weekendy trochę się szalało ;-) ale nigdy nie wróciłam zalana w trupa
ja teraz też myślę poważniej niż moi rówieśnicy ;-) chociaż to nie reguła.. :-)
Basati.. przytulam mocno :-) wiem po swoim doświadczeniu ,że facetem trzeba potrząsnąć :-) może zrozumie ..

Basati.. przytulam mocno :-) wiem po swoim doświadczeniu ,że facetem trzeba potrząsnąć :-) może zrozumie ..
M
mineralnakocica
Gość
Bastia a @ ci się spóźnia ? jak tak to o ile?
Magda : wiem że nie każdy taki jest ale dla mnie liczy się najbardziej rodzina facet dziecko zwierzęta
ja nie obejże w szkolnej bibliotece jestem
ale to tragiczne jak można było wpaść na pomysł z tym ogłoszeniem , przecież są okna życia , domy dla dzierci ja tego nie rozumie
Magda : wiem że nie każdy taki jest ale dla mnie liczy się najbardziej rodzina facet dziecko zwierzęta
ja nie obejże w szkolnej bibliotece jestem
ale to tragiczne jak można było wpaść na pomysł z tym ogłoszeniem , przecież są okna życia , domy dla dzierci ja tego nie rozumie
S
Silmiriel
Gość
Basati, jesteśmy tu też na złe humory
a zawsze lepiej się wygadać.
Tal sobie myślałam, nie chcę nikogo obgadywać, ale zgadzam się z Kasią, że coś ta sprawa z Pao niejasna mocno.. Ale cóż, nie moja piaskownica, nie moje zabawki.
Po wizycie super, małe ma 1.8 cm i widziałam łapkę, jak trzyma przy buzi. Prawie się zryczałam tam. Wyniki mam super, karta ciąży założona. Mogę chodzić!! Tylko z seksem poczekać do 12 tygodnia. Muszę zadzwonić umówić się na usg genetyczne, dał mi dwa numery, ale terminy są podobno straszne, więc będę dzwonić dziś
Podobno najlepsi, a skoro wydawać kasę, to porządnie niech będzie zrobione.
Co do malin. On nie widzi żadnych przeciwwskazań, normalnie można jeść, pić sok itd.
No i termin oficjalnie na 15 grudnia.
Tal sobie myślałam, nie chcę nikogo obgadywać, ale zgadzam się z Kasią, że coś ta sprawa z Pao niejasna mocno.. Ale cóż, nie moja piaskownica, nie moje zabawki.
Po wizycie super, małe ma 1.8 cm i widziałam łapkę, jak trzyma przy buzi. Prawie się zryczałam tam. Wyniki mam super, karta ciąży założona. Mogę chodzić!! Tylko z seksem poczekać do 12 tygodnia. Muszę zadzwonić umówić się na usg genetyczne, dał mi dwa numery, ale terminy są podobno straszne, więc będę dzwonić dziś
Co do malin. On nie widzi żadnych przeciwwskazań, normalnie można jeść, pić sok itd.
No i termin oficjalnie na 15 grudnia.
M
mineralnakocica
Gość
to były od zawsze moje proritety 
wypbraź sobie że nigdy nie byłam na dyskotece bo jakos mnie to nie kręci
a tak wogóle skąd jesteś hm?
wypbraź sobie że nigdy nie byłam na dyskotece bo jakos mnie to nie kręci
a tak wogóle skąd jesteś hm?
reklama
Podziel się: