reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

O w końcu ktoś się odezwał :D niestety, nie miałam bo do mojego gina mimo, że prywatnie to jest bardzo długi czas oczekwiana... a Ty???

reklama
Ehhh a ja sie potwornie czuje :(( glowa mi peka :( bol brzucha jak na @ takze zbliza sie wielkimi krokami a dodatkowo czuje jakby mnie jakies chorubsko bralo :( zmierzylam temp i mam 37.2 :( mam nadzieje tylko ze nie zlapie jakiegos dziadostwa :((

Hahahaha... ja też mam na 31 maja i też umieram już z niecierpliwości.... a tak w ogóle to chciałabym już kończyć 12 tydzień bo strasznie się
boję... cały czas myślę o tym, żeby było wszystko dobrze

She a może to objawy na fasolkę...?? czy robiłaś już test bo wiem, że ktoś testował ostatnio ale nie jestem pewna kto... przepraszam

Ostatnia edycja:
Ehhh a ja sie potwornie czuje :(( glowa mi peka :( bol brzucha jak na @ takze zbliza sie wielkimi krokami a dodatkowo czuje jakby mnie jakies chorubsko bralo :( zmierzylam temp i mam 37.2 :( mam nadzieje tylko ze nie zlapie jakiegos dziadostwa :((

wspoł♥czuje ci taka piekna pogoda a ciebie chorubsko bierze i jeszcze w dodatku @ a moze to pobolewanie w podbrzuszu to na fasolke?

Hahahaha... ja też mam na 31 maja i też umieram już z niecierpliwości.... a tak w ogóle to chciałabym już kończyć tydzień bo strasznie się
boję... cały czas myślę o tym, żeby było wszystko dobrze

She a może to objawy na fasolkę...?? czy robiłaś już test bo wiem, że ktoś testował ostatnio ale nie jestem pewna kto... przepraszam

oooo to wskazuje na to ze i wizyty mamy w ten sam dzien....jak jeszcze powiesz ze masz o tej samej godzinie to nie uwierze:-) ja mam na 13;45.A jakie masz teraz objawy?

Fiona a jak Ty się ogólnie czujesz??

Haahahaha my nawet pytania zadajemy takie same :p ale wizyte ja mam dopiero na 20.00 :( ale pracuję do 15 także jakoś wytrzymam, byle był już ten wtorek

Mnie okropnie bolą piersi! Tzn. wieczorem już tak bardzo nie ale rano i przez cały dzień to strasznie. Staram się ich w ogóle nie ruszać, poza tym jestem śpiąca, wracam z pracy i muszę na chwilkę przysnąć no i wieczorem o takiej godzinie jak teraz jestem padnięta mimo, że ja raczej chodzę późno spac bo koło 24

Ostatnia edycja:
magda ja jeszcze nie testowalam bo jeszcze jestem lrzed erminem @ ;)) a to pobolewanie w brzuchu jest identyczne jak na @ wiec raczej nie bedzie fasolki:( a ta temp to chyba nie jest objaw zafasolkowania :( ehhh

fiona a ty miales jakies specjalne objawy na fasolke czy identyczne jak na @ ?

reklama
A cos specjalnego odczuwalyscie o czym nie pisza w pseudoporadnikach ;p ;)) podobno " to sie czuje" ?!

Ostatnia edycja:
Do góry