ma_gdalena
Bartusiowa mama...
O w końcu ktoś się odezwał
niestety, nie miałam bo do mojego gina mimo, że prywatnie to jest bardzo długi czas oczekwiana... a Ty???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O w końcu ktoś się odezwałniestety, nie miałam bo do mojego gina mimo, że prywatnie to jest bardzo długi czas oczekwiana... a Ty???
Ehhh a ja sie potwornie czuje( glowa mi peka
bol brzucha jak na @ takze zbliza sie wielkimi krokami a dodatkowo czuje jakby mnie jakies chorubsko bralo
zmierzylam temp i mam 37.2
mam nadzieje tylko ze nie zlapie jakiegos dziadostwa
(
Hahahaha... ja też mam na 31 maja i też umieram już z niecierpliwości.... a tak w ogóle to chciałabym już kończyć tydzień bo strasznie się
boję... cały czas myślę o tym, żeby było wszystko dobrze
She a może to objawy na fasolkę...?? czy robiłaś już test bo wiem, że ktoś testował ostatnio ale nie jestem pewna kto... przepraszam