reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

She dziękuję również Cię tulę mocno :*

ale sama już niedługo będę mieć dość starania nie dla mnie te nerwy przy braku @ i testowaniu ... za dużo mnie to kosztuje :-(

reklama
Ojjjj to rzeczywiscie poczatek ;) dlatego nic sie nie martw ;*** juz nie dlugo die wam uda ;))

Ja uciemam spac bo strasznie mnie boli ta glowa :( i chyba przeziebienie bierze ;(( ehhh niegrzecznych snow ;))

witam wieczorna pora ;-)
Magenta niemartw sie ja tez tak mam a staram sie krucej od ciebie a wczoraj mezowi powiedzialam ze to przez hormony...
bedzie dobrze uda nam sie napewno jak nie w tym to w nastepnym ;-)

Dagne mam nadzieje ze dalas sobie spokoj z tymi zajeciami ;-)i odpoczywasz ;-)gratuluje 9 tyg ;-)

Ewika 87 a moze zdjecie telefonem ;-)

Gocha niemartw sie wiem ze to trudne jedna krecha i do tego brak pracy zycze ci zeby wszystko sie ulozylo ;-)trzymaj sie mocno !!!

Pyscku mam tak samo niemartw sie uda nam sie wiem ze to straszne czekanie na @ ale niemartw sie masz nas zawsze cie wysluchamy i pocieszymy;-)

Basati8 mam przeczucie ze w tym miesiacu wam sie uda ;-)trzymam kciuki&&&&&&&&&&

Alredka no autorytet i pomocna jak pok ale ty czesciej z nami jestes ;-) dziekujemy :-)

Fiona napewno pechcerzyk zobaczysz ale na serduszko zawczesnie raczej chociaz ja sie zaduzo nieznam ;-)jak bede sama chodzic to bede wiedziec co i jak kiedy wiadomo ;-)

Iwasku tylko nie chudnij nam zaduzo bo dzidzia nie bedzie miala miejsca w brzuszku ;-)

Magenta to z ta pralnia dobre ;-)

Kasia natka mysle ze powinnas zrobic bo w koncu ma pomoc a nie zaszkodzic ;-)

Rasta to sie chlop ucieszyl dobrze ze rzuci palenie;-) trzymam kciuki &&&&&&&&n aby to pomoglo ;-)badania zrobisz i się wszystko wyjaśni;-)

a co umie gdybyscie chialy wiedziec to wczoraj wieczorkiem poplakalam sie jakos tak mnie dolinka wziela tak jak magente ... ostatnio od 8-30 do 21 w pracy i tak troche jeszcze bede pracowac bo 2 asystentka chora... wiec jak wrocilam z pracy to nadrabialam was :-)
a teraz kochane zycze wam milej nocy ;-) i trzymam za wszystkie kciuki i napewno nam sie uda jak nie w tym cyklu to w nastepnym jestem optymistka i wierze w to ze wszystkie z brzuszkami bedziemy chodzic ;-)

Ostatnia edycja:
She ta temperatura i objawy to może być fasolka-życzę Ci tego :-)
Pyscku jak to u Ciebie jest? Wczoraj robiłaś test, a na suwaczku masz 2 dni do dni płodnych?:confused:

Witam kobity:-) nowy dzień i nowe siły. Testuje któraś dzisiaj, czy mamy zastój? ja dopiero zatestuje za 6 dni jak @ nie przyjdzie:-) ale chyba przyjdzie

Witam was babeczki kochane...

Fiona - jak się czujesz???

She - napewno sie uda, trzymam kciuki...

Pyscek- głowa do góry ( wiem, że łatwo sie mówi... ale prawie każda z nas to przeżywa). Uda sie wkońcu zobaczysz.

Ael -jak się czujesz???

kasia.natka- modle sie żeby te nasze cykle sie skrócily... Obiecaj że szybko zafasolkujemy. Napisz mi kochana co bierzesz? witaminy, kwas foliowy? Czy bierzesz też wspomagacze? Bo sie pogubiłam.

Vanila-no to trzymam kciuki żeby wredna małpicha nie przyszła.... a fe.... a kysz... Trzymam kciuki!!!
...
Poza tym- tule calą resztę forumowiczek ;-)

Dzisiaj nie będę miec za dużo czasu, ale bede zerkac. Miłego dnia!!!

reklama
dzien dobry :-)
rasta super!!! ciesze sie ze twoj men szczesliwy i spokojniejszy i dzieki temu ty troche tez :tak: rob teraz badanka i na pewno w "krotkim" czasie sie uda!!! a jak sie wczesniej leczylas, czym i na co ze piszesz ze bylo ok a teraz owu nie ma?
Pyscku tobie to sie maly klaps chyba nalezy!!! drugi cykl i takie podejscie :szok: przecietna para potrzebuje pol roku zeby sie udalo!!! wiadomo niektorym sie udaje od razu ale to nie jest regula wiec troche cierpliwosci i pokory ;-)
Asiol a prolaktyne to masz ta "zwykla" podwyzszona czy po tabletce?
Basati kochana jasne ze zafasolkujemy!!! to ci moge obiecac ale "szybko" to pojecie wzgledne wiec ja powiem ze "w tym roku" :tak: moze nie brzmi jakos super optymistycznie ale fakt ze sie uda bedzie nas podnosil caly czas na duchu!!! jakos damy rade i bedziemy sie wspierac :-) a biore kwas foliowy, kompleks witamin z przerwami no i teraz dupka na wywolanie i przez dwa kolejne cykle i zobaczymy bo gin powiedzial ze jak sie nie uda to podejmiemy jakies leczenie. a ty co bierzesz?
milego dnia dziewczynki bo ja zmykam do pracki i bede poznym wieczorem

Do góry