reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej dziewczynki na starcie zycze wszystkim milego dnia:):tak::-) u mnie wczoraj byla owu wieczorkiem:p wyszedl test pozytywny i na maska bylo sluziku az moj sie ''kapal'' a dzis juz prawie ze sachara... ale nie bedzie fasolinki:/ akurat wczoraj moj pokusil sie na bielizne itp ale po zmianie pozycji hehe byl wypal nie tam gdzie mial:p za to oberwal moj i jego brzuch:p hehe smiac mi sie chcialo a jednoczesnie zalamka:(:zawstydzona/y: rano zaspal do pracy zamiast wstac sobie o 5 wstalismy o 7. i jestem mega wyspana. A w dodatku mam dzis wolne:) co mnie naprawde cieszy ze mam chwile dla siebie...

a swoja droga to za wszystkie testujace mocno trzymam kciuki i zycze powodzenia tym co teraz zaczynaja staranki bo owulki sie zblizaja a naszym dlugo wyczekujacym na @ zycze zeby ta wredzizna przyszla albo zeby wyszly 2 krechy

pyscku- wiem ze cie to nie pociesza ze musisz czekac na @ ale pewnie sie nie bawem pojawi nie stresuj sie a sama przylezie. drugi cykl staran to zupelnie poczatek kochana dacie rade:) tylko mniej stresu i wiecej luzu
A etraz nie pamietam czy Asiol czy Rasta pisaly o braku owu dziewczynki pamietajmy ze w ciagu roku maga sie zdarzyc cykle bezowulacyjne i to wcale nie musi znaczyc niz zlego

reklama
Cześć dziewczyny doczytałam Was wczoraj, ale już nie miałam sił odpisywać :-( jak wyszłam wczoraj o 6 tak wróciłam 21.30 :-( Nie chwaliłam się do tej pory.. i dobrze zrobiłam.. :-( byłam na jednej rozmowie kwalifikacyjnej.. pokonałam 150 kandydatów, wczoraj miałam wdrożenie do pracy, jeździłam do klientów.. podpisałam 6 umów ( w tym jedną "dużą" bo na firmę..) zostałam zaproszona na 8 dziś do pracy na 2 tygodniowy okres próbny.. a potem stała praca.. jedno ,że na umowę zlecenie drugie ,że nie mam podstawy.. tylko kasę od podpisanej umowy :-( szlag by to trafił.. :-( wczoraj to byłam o jednej suchej bułce i wodzie mineralnej.. wróciłam to nawet nic nie zjadłam.. do tej pory też nie mam na to ochoty :-( Miłego dnia dziewczyny :-*

oj Madziu to moze sobie szukaj jeszcze jakiejs innej pracy cio?? bo z tej jak widac nie bardzo zadowolona jestes tym bardziej ze chcialas stala race na umowe normalna... biedna zmasakrowana wrocilas i nic sie nie chcialo.. sciskam cie mocno kochana i 3 mam kciuki zebys znalazla sobie inna lepsza prace z taka ktora cie zadowoli od a do z i bedziesz czuja ze sie realizujesz

Mag wczoraj miałąm takiego doła, że nawet M. mówił,że wyglądam jak zwłoki :-( dziś znowu u małego jestem.. zaraz za wysyłanie cv się biorę :-(

to tylko powodzenia zyczyc kochana szukaj innej roboty bo na tej sie wykonczysz nie dosc ze z glodu to z nerwow. I najgorsze jeszcze to ze nie masz stalej pensji a to roznie bywa z tymi podpisaniami umow:/

reklama
Do góry