reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam, szczególnie nową staraczkę Olcię

Lovka dziewczyny maja rację co do starań, zalecane jest co 2 dzień bo plemniki potrzebują 48h żeby były dojrzałe i zdolne do zapłodnienia(w ogranizmie mężczyzny) a potem dalej mogą dojrzewać w organizmie kobiety - już żeśmy wałkwały tu ten temat :) Jak moge jeszcze coś doradzić - podnoszenie nóg do góry mi pomogło chyba zajść w ciążę, albo taki zbieg okoliczności:-)

reklama
Olcia witamy i zapraszamy nową staraczkę:-) dopiero zaczynacie starania o dziecię?
Madziarka to ja w następny cyklu też będę nogami do góry leżeć, i nie będę patrzeć że m się ze mnie śmieje:-p:-D
Gochaa co jest kochana? ja zdąrzyłam już objechać, egzamin napisać a od Ciebie nadal brak wieści? czekamy;-)

Lovka dziewczyny maja rację co do starań, zalecane jest co 2 dzień bo plemniki potrzebują 48h żeby były dojrzałe i zdolne do zapłodnienia(w ogranizmie mężczyzny) a potem dalej mogą dojrzewać w organizmie kobiety - już żeśmy wałkwały tu ten temat :) Jak moge jeszcze coś doradzić - podnoszenie nóg do góry mi pomogło chyba zajść w ciążę, albo taki zbieg okoliczności:-)

maaadziarka Jak podnoszę girki do góry to mój mąż się ze mnie śmieje ;) Ale wiem, że On nawet bardziej chce tego dziecka... Jak tak teraz patrze na niego to tylko tego mu do szczęścia trzeba. Dobrze, że w teściowej mam oparcie... Nie dołuję wszystkimi moimi obawami mego mężulka ;) Pocieszam się, bo przecież będąc w ciąży też można mieć okres... A ten jest wyjątkowo dziwny. Dostałam go w niedziele popołudniu, a już środa, a on jakiś taki krótki jest :baffled: Już mi leci tylko tyci tyci :D

Lovka a dziękuje, dobrze, na szczęście nie mam żadnych mdłości ale jeszcze wszystko możliwe dlatego wole nie mówić "hop". Oczywiście już mi się oczka zamykają bo nie przespałam się po pracy...
Lovka a testowałaś czy po prostu dostałaś @ i odpuściłaś????

wróciłam ze sklepu wchodze do łazienki a tam brązowe plamki na wkładce więc nie testowałam poczekam do jutra. Jak się @ nie rozkręci to zatestuje.. Ale się nie nastawiam bo pewnie lipa będzie..:(

Vanilia mój tez się dziwnie na mnie patrzył i pytał co robie z tymi nogami do góry, ale jak mu wujaśniłam to chciał mnie tak całą noc trzymać hehe i żartował że mnie do sufitu przywiąże

Ael Jak ja bym chciałą czuć ruchy mojej dzidzi, ale to jeszcze... W ogóle bym chciała żeby mi brzuszek było coś widać, a tu nic i jak narazie to chudne... też miałam ochotę wcześniej na pomarańcze, ale tylko na pomarańcze, ew. jabłka. A odpycha mnie na szczęście od chipsów, które wcześniej lubiłam chociaż starałam się unikać, teraż mąż może je wcinać a ja nawet nie powącham, z czego się cieszę

Aaaa a ja i tak bym zatestowała na Twoim miejscu ale nie będę Cie namawiać. Trzymam tylko kciuki, żeby to fasolka dawała o sobie znać a nie @

Madziarka u Ciebie to już lada chwila będzie coś widać i będziesz czuła kopniaki dzidziusia a co ja mam powiedzieć???/ Chyba już kiedyś wspominałam, że jestem okropnie niecierpliwa...!!!

No własnie Gocha i jak tam?????
A ja w końcu dorwałam przysmak Świętokrzyski:) w Trojmiescie cięzko go złapac i zaraz sobie do piwka zrobie mniammm:)

Plamienie to jeszcze nic nie znaczy, tym bardziej chybabym zrobiła test...ale tez nie namawiam, trzymam kciuki zeby to nie był zwiastun @!

Ostatnia edycja:
reklama
Szkoda w głębi sercko stra liczyłam na fasole.. Jak co miesiąc;p;p Zobaczymy może jeszcze nie wszystko stracone :):) Nigdy nie miałam takich plamień brąz. od razu zawsze z grubej rury ale różnie moze być;p;p

Do góry