reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael ja narazie się cieszę że nie przytyłam - niech dzidzia wyczerpie te moje zapasy.
Magdalenko też na samym początku byłam taka niecierpliwa... Szczególnie nie mogłam się doczekać pierwszego USG i założenia karty ciąży

Ostatnia edycja:
reklama
lovka moj ma 28 urodziny wtedy tez ma moj tata imieniny a 27 czerwca mamy 2 rocznice slubu i chialabym zeby do tego czasu udalo nam sie wiec teraz co 2 lub 3 dni sie przytulamy ;-) a termim @ powinien byc 13lub14czerwca wiec zobaczymy;-)
trzymam za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

nie zgadniecie co dzisiaj kupilam ;-) jogurt danio z lyzeczka gloda zaczepista jest ;-)

Ostatnia edycja:
lovka moj ma 28 urodziny wtedy tez ma moj tata imieniny a 27 czerwca mamy 2 rocznice slubu i chialabym zeby do tego czasu udalo nam sie wiec teraz co 2 lub 3 dni sie przytulamy ;-) a termim @ powinien byc 13lub14czerwca wiec zobaczymy;-)
trzymam za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

nie zgadniecie co dzisiaj kupilam ;-) jogurt danio z lyzeczka gloda zaczepista jest ;-)

13,14 czerwca bede juz w Polsce i bede sie zajadała młodziutkimi ziemniaczkami z koperkiem itp.MMMMM i włoskie lody na rynku

ooo to fajnie ma moja bedzie 2 raz ;-) bo moj starszy o 19 lat brat ma dwojke dzieci a siostra starsza niema a ja najmlodsza ;-) ogólnie coreczka tatusia ;-) jestem wiec ciekawa jestem jak zaareguje ;-) bo z mama bedzie cieszko tak mi sie wydaje ale jesli sie dowiem 14 ze jestem to poprostu ze szczescia nie wytrzymam ale zyje nadzieja ze 3 cykl bedzie szczesliwy;-) caly czas mysle jak im to powiem ale jedna z dziewcyn dala mi pomysl z tymi skarpetkami w torebeczce ;-) i wreczenie im bez slow bedzie najlatwiejsze ;-) albo w torebeczce wlozyc cos z symbolem babci i dziadka by skojarzyli ze chodzi o to wlasnie mysle co kupic ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez wymysle na ta okazje cos specjalnego chyba tez cos kupie zwiazanego z dzidziusiem i wrecze nie mowiac nic...To jest dobry pomysł

Do góry