reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Leży obok mnie i kusi wzrokiem małej dzidzi. Ale jestem twarda i poczekam do jutra !! Jak coś to będzie na następne testowanko :):) Już tyle testów zużyłam podczas starań, że teraz już nie robię ich tak szybko ;p Wolę czekać :) Moja szwagierka też starała się 2 lata i później już nie chciała testować żeby nie zapeszyć i w 10 tyg ciąży się skapła dopiero że będzie dzidzia ;) ;p

Lovka a dziękuje, dobrze, na szczęście nie mam żadnych mdłości ale jeszcze wszystko możliwe dlatego wole nie mówić "hop". Oczywiście już mi się oczka zamykają bo nie przespałam się po pracy...
Lovka a testowałaś czy po prostu dostałaś @ i odpuściłaś????

ma_gdalenka Chciałam zrobić test w poniedziałek. Ale jak w niedziele dostałam no to już nie robiłam. W ogóle to zawsze mam cykle 28 dni, natomiast ta @ była po 30 dniu... A myślisz, że powinnam zrobić ten test?

Hhehe z jednej strony też fajnie :D przynajmniej mniej jej do czekania zostało :-)
ale ja bym na pewno nie wytrzymała

Lovka nie chcę Cię do niczego namawiać, żeby nie było na mnie ale z ciekawości możesz spróbować skoro mówisz, że dziwna ta @ to może jest jeszcze jakaś mała iskierka nadziei... tym bardziej, że ewentualnie byłoby już po terminie spodziewanej miesiączki

Ostatnia edycja:
oh ostatnie 3 dni miałam senne ze chodziłam i spałam na stojaco a dzis mam dni ze chodze i sikam co 30 min prawie ale wole sikac niz spac na stojaco czy nawet miec mdłosci.Jeszcz 5 dni i chyba bede widziec moja fasolke,jak nie widziec to bede wiedziec jak sie czuje itp.Juz nie umie sie doczekac

Gocha masz racje poczekaj do jutra bo to moze byc niestety wstretna @ i znow kasa pojdzie w kosz i niepotrzebny smutas na buzi

Gocha zrób ten test, mówię Ci.
Jak nie wyjdzie to Cię przytulę, ale wiesz, coś tam może być. Brązowe plamienia niekoniecznie muszą znaczyć @

Madziarko, jeszcze doczekasz ruchów, moje się właśnie rozbrykało bo zjadłam wafelka w czekoladzie. Takie śmieszne te odczucia, jakby Ci brzuch rozpychało do przodu :-D
A przytyć przytyjesz spokojnie, nawet dopiero po 6 miesiącu możesz dopiero przytyć. Ja poczekać do końca czerwca jak mi waga nie drgnie to się zacznę martwić :-D

Hhehe z jednej strony też fajnie :D przynajmniej mniej jej do czekania zostało :-)
ale ja bym na pewno nie wytrzymała

Lovka nie chcę Cię do niczego namawiać, żeby nie było na mnie ale z ciekawości możesz spróbować skoro mówisz, że dziwna ta @ to może jest jeszcze jakaś mała iskierka nadziei... tym bardziej, że ewentualnie byłoby już po terminie spodziewanej miesiączki

ma_gdalenka Waham się, bo z jednej strony to bym miała pewność, że to jednak może ciąża, ale z drugiej strony gorzej jak się pokaże jedna, gruba krecha :/ Tak chciałabym 30 czerwca (kiedy mój mąż ma urodziny) zrobić mu prezent. Zapakować w jakieś pudełeczko pierwsze zdjęcie jego upragnionego potomka ;) Ohh... mam nadzieje, że fasolka mieszka sobie już pod moim serduszkiem... ;))

reklama
Do góry