reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewczynki, będę się żegnać. Jeszcze pogadam sobie z mężem na spokojnie w łóżku, a jutro dostanie przed pracą pyszne śniadanko do łóżka (od czasu do czasu można zaszaleć). Będę jutro ;) Papatki brzuchatki! I staraczki również :*
Dobranoc:D

reklama
Iwasku No taki jest i go nie zmienię :) Tym mnie zauroczył, że był inny niż wszyscy.
Oczywiście nie biorę tego do siebie, bo wiem, że to MY, a nie ja :D Ale przez to, że jest taki czuły, ja czuję, że bardzo mnie kocha, mimo wszystko. Trzymajcie się kochane :* Do jutra!

hej dziewczynki wczoraj nie mialam czasu do was zajrzec od rana do 21 w pracy bylam:/ wrocilam zmeczona jak nie wiem co ... dzis na 12 do pracy jutro na 8 a w sobote na 10:/
Moj ukochany sobie we wtorek leci do polski sam:/ a ja za to zostaje i pilnuje kasy hehe ale moj tato przyjezdza w dzien kiedy moj wyjezdza:) czas zmienic relacje rodzinne:) z zlych na dobre:) ten cykl mam stracony ze starankami i kolejne dwa nastepne napewno tez:p tata bedzie u nas spal na poczatku wiec ze staranek nici :p tata pewnie sie bedzie pytal kiedy ten jego wnuk sie w koncu pojawi:p a w tym cyklu pomijam juz co wczesniej pislam ze byl nie wypal :p to ani wczoraj ani przed wczoraj nie mialam ochoty na przytulanki a tu owulka mnie gonila:p ale delikanie sobie daje taki czas odpoczynku odloze cos pieniedzy popracuje troche planujemy sobie teraz dzialke kupic i jakis maly domek postawic ale to pewnie bedziemy na przyszly rok planowac teraz moj biega za autkiem jakims... i tak moze nawet lepiej sie dobrze ustatkowac od a do z i potem nie bedzie zadnych zastrzezen:) i moze dlatego do tego czasu nam nie wychodzilo ze mamy sie najpierw ustatkowac porzadnie.. wczoraj moj sobie dzwonil do swojego kuzyna i chrzesnicy. i jego kuzyn lozeczka dzieciece robi teraz ma urlop bo ich firma chyba podupada a moj di niego ze jak to on za dzieci sie bierze a on lozeczka mu nie zrobi i sie smiali

Zapomniala bym witam nasza nowa staraczke:)
gocha melduj co tam u ciebie @ jest czy II krechy??

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny:-) piękny dzień się zapowiada, nie tylko ze względu na pogodę:D może się dzisiaj któraś dowie że będzie mamą, i to w dzień mamy!:tak:

hej kobietki :-)
witam nowe staraczki i zycze II w odpowiednim czasie no i bez spinania sie ;-)
Sil jak milo ze wrocilas :tak: dzidziek super!!!
gocha dawaj znac co i jak!!! a u mnie dzis 4 dzien bez dupka a mam dostac @ w ciagu 7. wiec czekam ale juz brzuch daje znac wiec...moze dzis
zmykam do pracy niestety wiec milego dnia
i wszystkiego najlepszego tym ktore juz dzien mamy swietuja :-)

Kochane, wszystkim, które juz pod sercem nosza swoje skarby składam najserdeczniejsze życzenia! Wasz pierwszy Dzień Mamy! Oby ciąza mijała spokojnie, w dobrej atmosferze a Maluchy rosły zdrowo:)

Gocha, a Ty jak tam? Melduj, bo ja znowu jak na szpilkach siedzie....Przyszła @ czy nie????

A ja siedze i mysle kiedy mogłam miec te owulacje... biorac pod uwage sluz to miałm tak mniej wiecej na koniec zeszłego tygodnia (troszke wg moich wyliczeń za wczesnie, no ale...) a od niedzieli/poniedziałku bolą mnie jajniki...jestem prawie pewna ze do tej pory te dwie rzeczy były w tym samym czasie, ewentualnie ból jajników utrzymywał się dzień/dwa dłużej...Kurde chyba jednak zmobilizuje się do mierzenia temperatury i zapisywania wszystkich objawów....

Ostatnia edycja:
Wszystkim mamusiom życzę najlepszego Dnia Mamy ! :-) pogłaskajcie brzuchy dziś od staraczek :-) ale nie za bardzo;-) żeby nie wywołać skurczy :-p

dla mnie to nie zbyt szczęśliwy dzień :-( bo swojej mamy nie mam obok :-(

reklama
@ nie ma i drugiej kreski też nie tak jak myślałam. Kurcze chyba mam coś z hormonami bo te plamienia i w ogóle coś nie tak ze mną. Zapisauje się do gina dzisiaj bo już tydzień się spóźnia..

Do góry