reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan ja też zaczęłam dziś psikać i czułam, że mam zatkany nos... Ale już nie kicham... Ale ubrana w sweter jestem :D Ciepluch jestem :D Wracajcie do zdrówka kochane :*

reklama
ojoj biedna jestes zdrowka ci zycze :-*<przytulasek>
a ja sie polozylam pod kolderke do wyrka bo mi cos tez zimno bylo...

w aptece ja kupilam za niecale 21 zl 5 sztuk z firmy domowelaboratorium na opakowaniu jest napisane lhtest

ja sie nie nakrecam one tylko mowia o tym czy jest Lh w organizmie i czy jest zwrost bo gdy jest zwrost Lh to wiadomo ze bedzie owulacja ;-) ale wychodzi na to ze mam maly zwrost wiec dlatego malo ciemna kreska jest...

Atan z tego co pamiętam co dziewczyny pisały to możliwe, że owu miałaś wczoraj i ci się też @ przesunie ale nie jestem pewna ;-).

Dziewczyny, ja spadam na mój serial ulubiony, potem się wykąpie i może na chwilę zajrzę do Was... A jak nie, to do jutra! :D Ohh buziak =*
Atan bardzo ładne maleństwo. Też muszę sobie takie coś zrobić... Ciekawe jaki będzie nasz bąbel :D

reklama
Do góry