reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

a jak tam lovka sie czujesz ?? widze ze w pubie bylo fajnie ;-) a po nim to jeszcze fajniej ;-)

reklama
Atan czuję się już dużo lepiej. Tak jak mówisz... ;) Pub i te sprawy mi wyszły na dobre... Odstresowałam się od wszystkiego... Ale teraz mam inne zmartwienia... Mój piesek wczoraj jak wróciliśmy do domku miał gorączkę, ale naszczęście dziś już mu się polepszyło i jest dobrze... Jeszcze tylko jutrzejsza obrona;D Nie wiem czy dam radę... but everything must go my way :D:D:D:D:D:D trzymajcie kciuki dziewczynki ;D

A czego będziesz uczyć uczniów i w jakim wieku ?

Atan Studiuję filologię angielską. A będę uczyć tam gdzie dostanę pracę... Chcę na pół etatu, żebym kiosk mogła dalej prowadzić ;) Obojętnie gdzie, może być to podstawówka, albo liceum. Gimnazjum w ostateczności... bo tam jest różna młodzież ;)

Aha fajnie ja z anglika słaba jestem :-) bo w szkole miałam niemiecki i rosyjski:-) uda co się napewno zdaasz trzeba być optymistka:-)

reklama
nie wiem co z tym łózeczkiem moda sie zmienia ale ja np dostalam juz kołyske i co nie wiem czy to nie zapeszyło ale tak na marginesie dziwnie sie czuje mam nadzieje ze to dobry objaw na fasole ale małz lezy z 38,5 temp wiec wszystko mozliwe

Do góry