reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam :-)
powoli wracam po ciezkim 3-dniowym maratonie w pracy, staralam sie was troche podczytywac wieczorami ale nie jest to latwe :no:
Vanilka WIELKIE GRATULACJE!!! super :-)

reklama
A my przed chwilą wróciliśmy z grill od moich rodziców i Ł już smacznie śpi.
Mój dziś sobie darował mecz ale kolega miał go nagrać i jutro idzie do niego na mecz i na formułę.

już myślałam , że nie nadrobię tych wszystkich wpisów ... nie wchodziłam zaledwie trochę ponad jeden dzień i tyle do czytania :p
Vanilia ja również gratuluje i trzymam && żeby @ nie przyszła :):)
Załapałam chyba doła .... mężczyzna pojechał do sopotu na szkolenie...a ja siedzę, spijam martini i myślę o bobasku ,którego nie ma:( pisałam wcześniej , że dostałam okres a jest tak ze raz leci a później nie;/ ( wygląda jak plamienie), nie wiem czy mam iść do prywatnego czy czekać do 9 czerwca na wizytę;/

IMG_3197.jpga to jest mój Johny :)( musiałam się nim pochwalić:-))dziś to on dotrzymuje mi towarzystwa ...

A co do staników to kupuję w Bełchatowie na bazarku i nie narzekam :) są tanie i wytrzymałe :) Kiedyś kupiłam w Triumph wydałam majątek i nie wytrzymał nawet dwóch prań... zależy na jaki egzemplarz się trafi.... nie zawsze droższe znaczy lepsze :p.

witam widze ze dzisiaj malo pisalyscie ;-) ja dzisiaj widzialam sie w koncu z mamusia i dostala prezencik na dzien mamy ;-) spozniony ale wczesniej jej nie widzialam ;-) ucieszyla sie ;-) a tak to nic sie nie dzialo dzionek spokojnie minol rozchodzilam nowe butty juz nie cisna ;-) takie jak balerinki ale na obcasiku malym ;-)

Powodzenia wszystkim testujacym i milych owocnych przytulanek ;-)
Vanilia zrob testa ;-) trzymam &&&&&&&&&& bedzie ciemniejsza kreska napewno ;-)

Witam dziewczynki:)

Zrobiła test, i przez pierwsze 2 minuty nic.....wyszłam z łazienki bo przykro mi się zrobilo, ale oczywiście szybko wróciłam bo nie wytrzymałam:-p no jest, na początku taka bladziutka jak tamta ale teraz już bardzo wyraźna i nawet czerwona:-):-) jejku ale jestem szczęśliwa, ale cierpliwie do miesiączki:-D

Dziękuję za wsparcie:-)

Widzisz mówiłam że będzie ciemniejsza:-) gratuluje jeszcze Raz spokojnych 9miesięcy ci życzę:-)

Dzień dobry, ja jestem padnięta, goście poszli o 01.30 :) myślałam, że padnę ze zmęczenia ale jak wyszli to jeszcze szybko pozmywałam tą masę naczyń, mój K powynosił stoły i krzesła, które poznosiliśmy od całej rodzinki i ja szybko wytarłam podłogę wieć mogę się cieszyć dzisiaj od rana tym, że wstałam, jest piękna pogoda i mam czyściutko w domku :-)
Poza tym to dopadają mnie chyba mdłości... Tzn. narazie kończy się na tym, że jest mi przez chwilę niedobrze i tyle, dziś rano wstałam to miałam jeszcze delikatne zawroty głowy...

Vanilia
gratuluje!!!!!!!!!!!! i przytulam bardzo mocno :-) cieszę się bardzo razem z Tobą!

Vanilia Gratuluję !!!!!
Magdalena to dziś już tylko relaks :-)
Ja idę się umyć i coś zjeść bo dopiero wstałam ;-)

Jaka tu cisza :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Vanilia gratuluuuuuuuuuuuuję!!! Życzę Ci spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania.
Ja wczoraj z mężem poszłam pobiegać przed wyjściem do pubu i tak mnie miednica boli, ale żeby dzidziek mógł przyjść do nas, to musimy prowadzić zdrowy tryb życia. Dotleniłam się jak jeszcze nigdy... A później poszliśmy do pubu... Fajnie było, odreagowałam trochę... Wróciliśmy do domku i znowu się kochaliśmy... Jak za starych dobrych czasów...
Rozmawialiśmy wczoraj z moim kochanym w łóżku i stwierdziliśmy, że chcielibyśmy, żeby nasz ukochany dziadek doczekał naszych dzieci... (właściwie dziadek P.) No i wzięliśmy się do roboty ;))
Mam ochotę na racuchy ;D Chyba se zrobimy :))

Do góry