reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej laski. Nie nadrobię Was za dużo naskrobałyście od wczoraj. Przejrzałam tylko pobieżnie ale zapytam na wszelki wypadek gdybym coś pominęła - są jakieś nowe fasolki, nowe staraczki dołączyły może? Bardzo będę wdzięczna za krótkie streszczenia jeśli się coś wydarzyło :zawstydzona/y:

reklama
Chyba nic nowego Cię nie ominęło, Vanilia testowała i ma II, nie wiem, czy to doczytałaś :)

A ja zaraz wyjmuję z piekarnika ucierańca z brzoskwiniami :) ale mam ochotę, jak dawno nie na słodycze nie miałam

Hej dziewczyny ;) Ja właśnie z uczelni wróciłam :)
Zaliczyłam dzisiaj 2 przedmioy na luzie jutro następne 2 także spoko :D
Dalej nie mam @ nie wiem co się dzisiaj juz 9 dzień jeśli dobrze licze i nic..:(
Ale strasznie zaczął mnie boleć jajnik aż w udzie go czuje..Moze to jakaś torbiel jak myślicie? :(

Gochaa, koniecznie do ginka, bo to naprawdę niepokojące

Któraś, przepraszam, nie pamiętam któa, pytała o testy owu. Z tego, co pamiętam, co dziewczyny pisały, to kreska ma być taka sama lub ciemniejsza. Twoja jest jaśniejsza, więc jeszcze nie teraz :) Zresztą, to powinno pisać na opakowaniu :)

hejka ja pytalam ale zgubilam karteczke... ale dla swietegospokoju bylo przytulanko nastepne w niedziele lub poniedzialek ;-) niby wedle kalendarza owu powinna byc 30lub31 a miesiaczka 13lub14 czerwiec wiec zobaczymy chcialabym zeby sie udalo w tym trzecim cyklu ;-) dziekuje za odpowiedz;-)
ja siedze u rodzicow nic mi sie dzisiaj niechce... ale za to tesciowa powiedziala ze slicznie wygladam bo ubralam spodniczke ;-)i sie caly dzien do mnie usmiechala ;-)

Witam wszystkich i kazdego z osobna...Pffff ale jestem padnieta i jutro tez taka na pewno bede bo ide do pracy na 5 rano do 12 ale dam rade jak zawsze zreszta.Jeszcze dwa tygodnie i jade na długggggoo oczekiwany urlop do Polski.

Kochane dziękuję Wam wszystkim za wspaniałe słowa ale jeszcze boję się cieszyć, strasznie nierealne mi się to wydaje.....mam nadzieję że @ nie przyjdzie, bo pewnie bym to bardzo przeżyła, jednak trochę się już nastawiłam na bejbika:-)

ZIombelek noo ja też się dałam wykiwać i zgodziłam się na wspólne oglądanie meczu....a niech ma raz za czas:-p
tak myśle czy jutro rano nie zatestować dla pewności, ma ochotę zobaczyć czy jest wyraźniejsza ta druga krecha, żeby w ogóle była...

She Pocieszam i przytulam. Może bejbik zdecyduje się w przyszłym miesiącu

Dziewczyny działajcie dzisiaj wieczorkiem, żeby było owocnie:-)

Vanilia GRATULUJĘ II kreseczek!
Czekamy na potwierdzenie :-)
Weim...jak się starasz i nic nie wychodzi to później cięzko uwierzyć w to szczęście. Będziesz mamusią :)

Nie przeejmuj się, ja bez ciąży wyglądam jakbym była w 4 miesiącu ;) Nie raz już ludzie myśleli, że ja jestem w ciąży ;)
hihi witam w klubie! Mnie raz sąsiad zaczepił a szłam ze swoim exem i mówi:ooo widzę sąsiadko że coś się zmieniło,który to miesiąc? Ja patrzę na exa on stara się zachować powagę ...gdy wyprowadziłam sąsiada z błedu zniknał w sekundę. |Mieliśmy ubaw.

Przyszłe mamuśki...PIĘKNE BRZUSZKI!!!!! :tak:

Ja się bawiłam w nianie od czwartku. Miałam u siebie synka mojej siostry. Najsłodszy niebieskooki blondasek na świecie. Dzisiaj juz go zabrali więc Was nadrobiłam:-)

reklama
Witam dziewczyny ;-)

Vanil gratuluje !!! piękne kreski :-)

Ael, Ty tak na serio z tym fochem ;-) ?

mój ogląda mecz i żre orzeszki, a mnie aż niedobrze :-/

i cały dzień za mną kebab chodzi :-(

Do góry