reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Nie dziękuje żeby nie zapeszyć ;-) Od jutra się ostro biorę za testy bo jak na razie to tak nijak mi szły :-p.
Lovka działaj nie ma opierdzielania się :-).

Ja też już mykam spać bo jutro może na małe zakupy się wybiorę i jakieś buciki sobie kupię i bieliznę ;-)
Dobranoc Kochane ;***

hej dziewczynki :-) w ten piekny weekendowy dzien na dzien dobry dla wszystkich smutaskow YouTube - ‪Zostawić dziewczyne samą w domu‬‏
posmiejemy sie troszke ...
Gratuluje nowej mamusi wiedze piekne krechy w dzien @ napewno beda wyrazniejsze:)) i juz gratuluje z calego serduszka...

Narobilyscie mi apetytu na truskawki i chyba sie dzis po nie do sklepu wybiore:p
ja mam dzis nocke z glowy bo z moim J jedziemy sobie na nocke na rybki:p teraz pralnie sobie zaliczam potem mnie czeka sterta prasowania i ogarniecie mieszkanka:p zycze wam milego dnia kochane:) i pewnie bede was odczytywac

Ja też już powitałam nowy dzionek i zmykam dalej walczyć z jedzonkiem na imprezę... :p o godzinie 16 się zaczyna więc muszę się do 15 wyrobić, żeby jeszcze sama jakoś się wizualnie przygotować :p:p:p Życzę miłego dnia chociaż pogoda nie dopisuje!!!

Też tak myslę ze 13dc......;-) :tak:

Vanilia robiłaś teściora na potwierdzenie 2óch kreseczek???

Ehhh nie wyspałam się a tu tyllleee roboty mnie dziś czeka.. Sprzątanią Ho Ho :baffled:

"Gorąco jak cholera, nudy jak cholera, roboty od cholery a chęci ni cholery " :-D:-D

To ja się podzielę z Wami chęciami :) właśnie odkurzyłam jeden pokój, zaraz zabieram się za drugi, tylko troszkę odetchnę, przedpokój, łazienka, no i łazienkę wyszoruję. Mam ogromną ochotę na sprzątnie :) ale podłogi to chyba mopem zetrę, a nie szmatą, ze względu na Młode :)

reklama
Witam Wszystkich :))

Do mnie dzisiaj przyszła wredna @ :( Ale przynajmniej co do dnia :)) Wiem juz ze moje cykle wydluzyly sie i maja teraz 34 dni ;) Ehhh a kiedys mialam ksiazkowe 28... I kolejny cykl staran przed nami :)

Jak sie czuja nasze ciezarowki ?:D Testuje ktos w najblizszym tygodniu ?

Do góry