kwiatuszekq20
Fanka BB :)
dokladnie moja gin tez tak powiedziala ze daje mi 3 mesiace na zajscie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja byłam sama, wiesz, pierwsze wizyty dżin robił dopochwowo i mój się po prostu wstydził. I powiedział, że jak mu pozwoli praca to on będzie chodził jak już będzie sonda brzuszna szła w ruch. Jak na razie zadowala się zdjęciami i moimi opowieściami :-) Z resztą sama jestem każdą wizytą zaaferowana, że na swojego nie zwróciłabym uwagi.A mam pytanie jeszcze do zafasolkowanych... Czy na pierwszą wizytę w ciąży do gina wchodziłyście już ze swoim szczęściem??? Bo tak się zastanawiamy z mężem i chyba wejdę sama a na następny raz już będzie mnie "trzymał za rączkę"![]()
temp. powinnaś mierzyć od 1dc ewentulanie od dnia jak już przestałaś namiętnie krwawic ;-) mnie się wydaje,że mogłaś mnieć domniemaną owulkę ok. 11 dc.. ale nie wiem jakie temp. miałaś do 11 dc.. u mnie był taki nagły spadek przed domniemaną owulką ( tylko na usg mozna spr czy pęcherzyk pękł) ale mierz do następnej @ (ale &&& żeby nie przyszła) te temp. masz wysokie ;-) jak ja ;-) gdybyś mierzyła temp przed domniemaną owulką moglisbysmy spr czy teraz nadal jestes w fazie wysokich temperatur, czy jak ;-)mam pytanko do tych co mierza temperature ja mierze dopiero od 11 dnia cyklu i caly czas spada co to znaczy ??
11 dzien 37,01
12 dzien 36,84
13 dzien 36,81
14 dzien 36,78
Olcia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Witam... Co do tego czasu to mi ginekolog dał 2 miesiące na zajście w ciąże... byłam u niego w marcu więc powiedział, że jak do maja nie będę w ciąży to będziemy się bardziej mi przyglądać i chyba mój organizm się wystraszył bo efekty są!!! Dzisiaj mam w końcu tą moją wyczekaną wizytę i jestem ciekawa co powie...
A mam pytanie jeszcze do zafasolkowanych... Czy na pierwszą wizytę w ciąży do gina wchodziłyście już ze swoim szczęściem??? Bo tak się zastanawiamy z mężem i chyba wejdę sama a na następny raz już będzie mnie "trzymał za rączkę"
Fiona gdzie jesteś???? jak tam Twoja wizyta???
Fiona to to Twoje dziecko chyba starsze ;-) sądząc po suwaczku ;-)