reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej malami! Dawno Cię tutaj kobitko nie było! Któraś stosowała ten lek i ponoć dobry. Ale poczekaj aż faktycznie, któraś się wypowie co brała. :-) Poza tym co u Ciebie?

Przepraszam dziewczyny za moje uniesienie, ale jak widzę tego typu hołotę wkraczającą na ten wątek po to by się pochwalić jak 5letnie dziecko to mnie nerwica bierze i sypię wiązankami.
Mnie bardzo przykro się zrobiło z powodu Amalfi, Pok, Jagi czy Asiolka. Wchodzi to takie i wcurwia człowieka od samego wejścia... Boże, dałeś mózgi a widzisz że część ludzi nie używa i nie grzmisz!

Hej.U mnie ciągłe staranka,tzn własnie powoli kończy sie @, ale nie wiem czy w tym miechu coś z tego będzie bo mój TZ leczy sie na grzybka,pewno ja go zaraziłam,ale jeszcze jest troche czasu to moze sie uda:)Dopiero 6 dc wiec jest czas.
Dopadaja mnie chwile zwątpienia, ale nie poddaję się:) W tym cyklu wogole mam jakąś dziwną temperaturę, bo spadła mi do równych 36 st.C( starsznie niska) Zobaczę co będzie po owu.:tak:

reklama
Hej.U mnie ciągłe staranka,tzn własnie powoli kończy sie @, ale nie wiem czy w tym miechu coś z tego będzie bo mój TZ leczy sie na grzybka,pewno ja go zaraziłam,ale jeszcze jest troche czasu to moze sie uda:)Dopiero 6 dc wiec jest czas.
Dopadaja mnie chwile zwątpienia, ale nie poddaję się:) W tym cyklu wogole mam jakąś dziwną temperaturę, bo spadła mi do równych 36 st.C( starsznie niska) Zobaczę co będzie po owu.:tak:
No to ja trzymam mocno kciuki by się Twój wyleczył szybciutko. A z tempką, kończy Ci się @ może dlatego taka niska.
Jak będzie się utrzymywać przez większość cyklu taka niska, to radzę sprawdzić hormony.
Zaglądaj do nas częściej, dobrze wiesz że dziewczyny Cię podtrzymają na duchu :-)

Na forum znowu gorąco;) ale zgadzam się z Wami, takie wpisy sa zupełnie bez sensu...Ty bardziej, że jest masa innych wątków na których można smialo i z aprobatą innych forumowiczek dzielić się swoimi radościami z racji bycia w ciązy, inaczej kiedy tutaj zaczynasz się starac i sie udaje i wtedy to jest nowina - takich wiadomości ma tu być jak najwięcej:):)!
Ja dziś już prawie zrobiłabym kolejny test, ale mnie mój dzielny mąż powstrzymał...Zobaczymy jak bedzie jutro...pewnie też bedzie mnie korcić;)

Witam Kochane !!

Nie uwierzycie ale udało mi sie wszytsko przeczytać ;p Niektore posty tak przelotem ale udalo sie ;p

Lovka gratuluje tytulu :):*

Vani twoje testy sa cudowne :)) Wspanialych 9 msc :)

ael kobietko widze bojowe nastawienie :)) Najpierw temat ortografii ( ja robie sama sporo bledow z gory przepraszam), pozniej komentarz "cieszacej sie z zajscia" :)) Ale popieram :) Ps. nie wspomnialas o mnie a tez krew mnie zalewa na takie wpisy :))))

Ja siedze w pracy, zakowam do egzaminu i własnie skonczylam @ ;p

Tak, tak, tak... Ja podpisuję się pod każdym postem powyżej. "Staramy się" to coś innego jak "Jestem w ciąży" :D "Helloł! Garyśka! Ja pitole"
o szok Lovka przez ciebie się ze śmiechu oplułam :)
A tak na marginesie to wczoraj byłam u gina i już wiem ko we mnie siedzi ;)) Chce któraś wiedzieć czy nie ciekawi?? a może macie jakieś przeczucia :-)

Ostatnia edycja:
Macie racje, zadzwonie do ZUS i zapytam, noo ale z tego wychodzi żebym dostała przyzwoite macierzyńskie to muszę pracować....ech

Magdalena super, gratulacje:-) wiedziałam że będzie ok:tak:
Lovka wiesz zawsze coś będzie. Teraz jest nowy samochód, potem będą wakacje, mieszkanie, praca.....ale skoro oboje tego chcecie;-)
M85 witaj:-) 2 miesiące to jeszcze króciutko...a może w tym się uda. Ja nie miałam żadnych przeczuć, byłam pewna że się nie udało a jednak będzie dzidzia. Póki nie ma @ jest nadzieja
Dagne:-) dzięki. Na pewno wszystko będzie dobrze. nie denerwuj się
Ewika nooo wiesz?? jeszcze pyta....mów szybko

reklama
Do góry