reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

a więc muszę się pochwalić :-) CÓRECZKA!! i to lekarz był pewien w 100% bo tak ładnie księżniczka się ułożyła ;)

reklama
Cześć kobitki! :-) Pierwszy cykl po odstawieniu tabletek zakończony. Dostałam dziś @ więc zobaczymy jak dalej potoczą się moje losy... ;-)

ewika87 - gratulacje!!! Będzie córcia, fantastycznie!!!!!!! :-D

Just życzę aby było wszystko w porządku i żeby nie było Ci trudno zajść :*

Burza idzie (nareszcie) .

Ewika masz już jakieś imię dla córeczki ?? i czy masz może jakieś zdjęcie z usg 3D/4D? (chętnie zobaczę ):D

Kupiłam wczoraj testy owu i witaminki . zobaczymy jak to będzie :D

Ewika gratuluję córeczki ;-) fajnie ;-) ze już wiesz co masz w brzuszku ;-) jakies imiona wybrane??;-D

A co do tej co sie pochwaliła ze jest w ciąży to zabic nie lubie takich tez mi ciśnienie podniosła .... to nie ten watek !!! rozumiem gdyby pisala z nami od poczatku a nie przychodzi sie tylko pochwalić... ah szkoda sie denerwować ale jest to zle!! robi sie czlowiekowi smutno ze nam nie wychodzi a sie tyle staramy a co z pok i reszta ktore juz ponad rok sie staraja... ah..

Donia i magda a dzisiaj miałam gęsia skórkę i brzusio kuł.. a temperatura jeszcze spadła nie kumam dzisiaj rano miałam 36.55i co tu czlowiek ma myslec testy owu 5 sztuk sie skończyły dzisiaj kupie następne zawsze o 17 robie wiec dzisiaj tez zobaczymy co pokaże...a co wy kochane myślicie?? czy jednak ten cykl będzie dłuższy a nie jak ten ostatnio 26dni ...
Mam nadzieje ze u mnie burzy nie będzie !! bo słoneczko ładnie świeci ;-)

reklama
Do góry