reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ma_gdalena musisz na siebie uwazac kochana! Nawet nie zastanawiaj sie tylko jak bedzie jutro to samo to idz do lekarza :) Ja sama przechodzilam dopiero co grype zoladkowa!

reklama
No bo słyszałam, że panuje jakiś wstrętny wirus. Teraz to już myślę o mojej fasolce a nie o sobie i na pewno jak jutro tak będzzie to pójdę do lekarza...

Tylko sie nie zamartwiaj :) Bedzie wszytsko dobrze :) Pij duzo wody i herbatke ziołową do tego jogurty i teraz sezon na owoce dlatego koktajle owocowe beda idealne!! Ja tak sie leczylam :) Pare dni i bylo wszytsko ok ;) Dobry jest jeszcze sok z zurawiny ;) I staraj sie jesc łagodne rzeczy na zoladek dobre sa kasze i ryz :) I przedewszytskim zupki ;))

Magdalena, zdrówka życzę i oby to były tylko objawy fasolki. Nie dopuszczaj do tego, by być głodnym ,wtedy mdłości się zwiększają

Klari gratuluję, a nie chciałaś łączonego egzaminu? Jeden stres mniej :)

Ael, faktycznie z własnym złotem dużo taniej, a wybór taki sam, a może nawet większy niż w salonach jubilerskich

aerleda chajtasz sie????????????????????????????????????????????????????????? I kto cie zechcial w koncu;-)?????????
magda jak tam wykres?? zadzialo si etam cos u ciebie???

był wzrost ;-) zaraz wkleje linka :-) dziś nie mierzyłam, bo zapomniałam termometrów :-/ a u chłopa jestem..

she123 pisze:
hehe Magd.a jako przyszły prawnik odpowiem "to zalezy" :)) Nie ma to wiekszego znaczenia poniewaz pogladu drugiego czlowieka nie zmienisz :D Ale do czasu staran dodaj kilka dobrych miesiecy ;p

Dodam tyllko ze znamy sie ponad 5 lat :)

to znajomość tak jak u nas, staż związku wasz dłuższy ;-)

aerleda chajtasz sie????????????????????????????????????????????????????????? I kto cie zechcial w koncu;-)?????????
magda jak tam wykres?? zadzialo si etam cos u ciebie???
amal znów się bym udaławiła,nie doczytałam wcześniej :-p

Magda.a czyli na tym samym etapie praktycznie jestesmy ;p A jak u was z kwestia "ślubu" ? :D
odpowiem jedno " jaki ślub" :-D musiałabym chyba przejść test inteligencji, kucharstwa, opieki nad dzieckiem u przyszłej teściowej, napisać podanie w dwóch egzemplarzach i dać 4 zdjęcia...

reklama
magda to po co pijesz jak mnie czytasz?? A na tego linka to dlugo bede czekac, zestarzeje sie??? Juz czuje ze sie posunelam od twojego ostatniego posta

Do góry