reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Madziu to częściej musisz tutaj zaglądać by nie mieć zaległości :p

Ja do smaków to mam ochotę na śmieciowe jedzenie, pizze, hamburgery, knysze etc...ale nadal z przyjemnością zajadam się sałatą lodową :-D
Dziś zrobiłam na obiad młode ziemniaczki w omaście śmietanowo koperkowym z pieczonymi kawałkami mięsa w sosie śmietanowo-paprykowym no pyszotka mi wyszła, nieskromnie się chwaląc XD

reklama
Ael, próbowałam, ale mam za duży plik (przynajmniej tak mi pisze) także serio wyślę kablem i wkleję wam koło 18.30- 19.00 :) obiecuję :)
Paluszku śliczna kropeczka :) i pomyśleć, że z takiej malutkiej perełki rozwija się mały człowieczek :)

Kwiatuszku Ty musisz zaciążyc jak najszybciej, bo ja juz Ci mowilam, że my razem z brzuchami bedziemy chodzić! Trzymam kicuki z całych sił za Ciebie, cały czas:)

Ael, próbowałam, ale mam za duży plik (przynajmniej tak mi pisze) także serio wyślę kablem i wkleję wam koło 18.30- 19.00 :) obiecuję :)
Paluszku śliczna kropeczka :) i pomyśleć, że z takiej malutkiej perełki rozwija się mały człowieczek :)
Kochanie jaki masz tel? W telefonie systemik powinien automatycznie zmniejszyć wielkość pliku do takiej możliwej do wysłania.

myślę,że będę do Was zaglądać od czasu do czasu aby sprawdzić jak się czujecie i czy są nowe fasolki aby pogratulować ... bo usunąć swój profil narazie nie mam zamiaru chociaż myślę o tym ....
Paluszku śliczna kropeczka :-)

Ael zazwyczaj zaglądam co dziennie ale niestety miałam trochę problemów przez osttanie kilka dni... :( nie byłam niestety w stanie tu zaglądać bo nie chciałam psuć Wam humorków... Ale już jest dobrze.

Pyscku a skąd pomysł na usunięcie konta?? Mam Ci ten pomysł SKUTECZNIE z głowy wybić?! Oj wtedy pożałujesz :p

Madziu kochana, po to masz forum i nas by dzielić się problemami, bo po to też jesteśmy by Ci pomóc i wesprzeć. Przecież dużo dziewczyn piszę tutaj o swoich problemach, a zawsze te kilka słów otuchy potrafią zdziałać cuda. Nie onieśmielaj się z tego powodu tylko pisz co Ci leży na wątrobie. Ja Cię wysłucham. :-)

cześć dziewczyny, jak zwykle rozpisałyście się jak szalone
ja dziś szukalam po całej Brukseli kapusty młodej, bo mi się zachciało zasmażanej, no i się objadłam nieprzyzwoicie :)

paluszku strasznie się cięszę, że jest lepiej, widzisz oszczędzasz się i są rezultaty :) oby ta dalej
Ael jak zwykle trzeba Cię prosić, wstaw proszę to zdjęcie, musze zobaczyć co masz za pas.
Mnie tak cycki urosły, prawie jak Atan, i dzisiaj Arabowie zaczepiali mnie na ulicy przez te melony

Atan program Ci zaznaczył, że owulacja była wczoraj, więc nawet jak jest fasolka to raczej się nie zadomowiła jeszcze :)

Dagne ja to już mam brzuch jak 4 miesiąc, siostra męża przygląda mi się zainteresowaniem ale ja jeszcze pary z ust nie puściłam
Wiem, że trochę późno ale przypomniało mi się, że miałam Cię zapytać o przelew, niby nic ale wolę być w porządku :)

To chyba zbyt poważne problemy i nie chce za bardzo pisać o tym na forum, nie, żebym uważała, że mi nie pomożecie tylko tak po prostu. Tu wole mieć swój azyl i myśleć tylko o pozytywnych rzeczach (dzieci i cieżaróweczki) :D

reklama
nie mam czasu ostatnio wchodzić na forum, poza tym nie mam już nadziei na staranie się, wrzucam na luz i nie chce już się starać ... nie chce miesiąc w miesiąc widzieć 1 kreski na teście ... mam dość ... co ma być to będzie...

Do góry