reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscku witaj ! Patrzę tak na Ciebie a tu co widzę ...Starachowice! Bo ja tak skromnie się przyznaję, że z Ostrowca jestem i sie cieszę, że krajankę widzę....
Aelreda eee no to ja bym chętnie zaadoptowała,któregoś z waldusiów

Spaliłam kurde schabowego i co ja teraz biedny zuczek zjem....:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
dziuraWskarpecie witaj :-) również się cieszę .. często jestem w Ostrowcu bynajmniej na zakupach :-D
uwielbiam moją kotkę, zawsze wie kiedy przyjść do pani i pocieszyć, właśnie przyszła z balkonu położyła się przy mnie i usnęła ,ale zanim to zrobiła pogadała do mnie poprzytulała się ... moje małe ^^ a mąż mnie zostawił i pojechał na ryby z kumplem, dziś przy naszej rocznicy tak zwanego kolejnego miesiąca po ślubie :-(

Ostatnia edycja:
Pyscku kobieto nie zastanawiaj się, pakuj i jedź. Pobądź tam sama ze sobą, nie myśl o niczym. Zobaczysz jaka naładowana pozytywnie wrócisz. A co do złych emocji, nadszedł czas by te złe emocje wylać na tych, którzy je tworzą. Też odetchniesz spokojem. I nie zamartwiaj się, że wylejesz wiadro pomyj nawet na rodzinę. Oni sami muszą sobie wtedy zdać sprawę, że naciski nie są dobre w żadnej dziedzinie życia. Więc pierwsze co zrobisz jak któreś wspomni o dziecku, nie wahaj się, wykrzycz wszystko co Ci leży na wątrobie. Jak skończysz, weź głęboki oddech i wyjdź. Zobaczysz, że świat ujrzysz w innych kolorach, w bardziej czystych :-)

No i jak mówię, ja dobra przyjaciółka forumowa, jedź na ten weekend, bo dobrze Ci taki wyjazd zrobi :*

Kasiu ja mogę oddać Ci nadprogramowe kg tłuszczowe, wtedy możesz w cycki sobie wcisnąć :-) Będą naturalne i miękkie :-D

BOŻE JAKIEGO FOPAUX ZROBIŁAM PRZY MOIM!!! Mówię, że jutro pójdę do Rossmana zobaczyć za kremem do mego ryja, bo potrzebuje mocno nawilżającego. Mówię, że jak znajdę z ziaji z masłem kakaowym to kupię bo tylko kilka złotych a DOBRZE MI ROBIŁ.....
Po czym ocknęłam się i wrzasnęłam prawie "Znaczy dobrze robił mi na twarz!!!!"
A mój durny na ryja zaciesz ma.....

Klari kochana refleksa ćwicz!!! :p

Ostatnia edycja:
cała trójka nalega abym pojechała .... może pojadę sama się zastanawiam, a jak się zgodzę nie wiem co wziąć ze sobą ... Ael dziękuję za wszystko :*:*
Kochana jak co wziąć? Czyste majtki, jeden cyckonosz, spodnie, bluzkę, sukienkę, buty, kostium kąpielowy i 10 litrów wódki i stopery dla znajomych, bo przydadzą im się jak w nocy ze swoim będziesz głośno baraszkować XD! I się napić za nasze zdrówko!
Ja tutaj po to jestem by między innymi i Ciebie z nieprawdziwej deprechy wyciągać. No chyba kochana docenisz moje starania i pojedziesz cooo????

Kasia to chodź do mnie na obiad, ja mam młode ziemniaczki z koperkiem i odrobiną śmietany oraz karczek w sosie paprykowo-śmietanowym :-D
A tą spaleniznę możesz mi oddać ja się nim zajmę XD

oskrobałam ze spalenizny i jem....
Pyscku a i ja sie cieszę, że ktoś " ode mnie "
Aelreda.... jakby się tak dało to ja bym swoje kg przemieściła z brzucha do cyca ale to by była wtedy muz chyba miseczka.....Z:-)
Dawaj adres, odpalam miotłę i lecę;-)

Ostatnia edycja:
Kochana jak co wziąć? Czyste majtki, jeden cyckonosz, spodnie, bluzkę, sukienkę, buty, kostium kąpielowy i 10 litrów wódki i stopery dla znajomych, bo przydadzą im się jak w nocy ze swoim będziesz głośno baraszkować XD! I się napić za nasze zdrówko!
Ja tutaj po to jestem by między innymi i Ciebie z nieprawdziwej deprechy wyciągać. No chyba kochana docenisz moje starania i pojedziesz cooo????

Pewnie kochana że doceniam Twoje starania, pojadę mam już zrobioną przez Ciebie listę rzeczy do zabrania i za Wasze zdrowie będę piła ^^

Dziewczyny ja przez was pójdę na psychologię i zrobię karierę!

Kasia wiesz, ja Ci te dodatkowe kg oddam na tyłeczek również u mnie to jest tyłek a la kardashian XD XD XD

Pyscku bo koty to yntelygentne stworzenia. Jak mieszkałam jeszcze z rodzicami to najstarszy przychodził do mnie gdy było mi smutno, zawsze. Z resztą ponoć mam coś w sobie, że koty do mnie lgną hurtowo :-D. Koty wyczuwają złe emocje i mruczeniem wzmagają pozytywnie wibracje, autentycznie, wybadane przez naukowców. :-D

Pyscku postawa prawidłowa! Zobaczysz, że jak wrócisz oznajmisz nam na forum jak fajnie się czujesz :-)

reklama
"BOŻE JAKIEGO FOPAUX ZROBIŁAM PRZY MOIM!!! Mówię, że jutro pójdę do Rossmana zobaczyć za kremem do mego ryja, bo potrzebuje mocno nawilżającego. Mówię, że jak znajdę z ziaji z masłem kakaowym to kupię bo tylko kilka złotych a DOBRZE MI ROBIŁ.....
Po czym ocknęłam się i wrzasnęłam prawie "Znaczy dobrze robił mi na twarz!!!!"
A mój durny na ryja zaciesz ma....."

:-D hehe ... Ci faceci tylko jedno im w głowie

Do góry