reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

truskawica akurat na to pytanie umiem odpowiedziec. w instrukcji jest tak ze nie wazne czy sa 2 kreski.... wazne jest to zeby były tak samo wyrażne. wtedy test jest pozytywny

aaa dziewczynki ja dzis nie byłam na becie. ja ide jutro bo dzis mam nauke bo jutro obrona... to FIFKA o 15 odbiera wynik ;)

tak truskawica... my juz bylismy nawet u lekarza bo moj m ma bardzo słąbe wyniki.... dał minimalne szanse na naturalne zapłodnienie...a u mnie był problem z pękającymi pęcherzykami..... wiec jesli sie uda to bedzie to prawdziwy cud

Ostatnia edycja:
reklama
ATAN RASTA i FIFKAtrzymam kciuki

Dziura łykasz folika?

A oto efekt wczorajszego USG

Załączniki

• STH73284.jpg
    STH73284.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
dzieki :* widze u Ciebie juz piękna cytynka ;)

my na ten cykl bylismy umowieni na badanie moich hormonów i leczenie i próba metoda IUI....wiec nawet jesli nic nie wyjdzie to od razu bierzemy sie za robote z pomoca lekarza ;)

Dzięki dziewczynki :-) ja właśnie dzisiaj zrobiłam z ciekawości taki test, i ta druga kreska jest, ale blada :-) i byłam zdziwiona, że w ogóle coś wyszło, bo do dopiero 8 dc :-)
Big- ja właśnie obserwuję swoje ciałko i testy kupiłam po to, żeby potwierdzić czy dobrze rozumuję te moje płodne dni :-D Mam nadzieję, że w końcu mój cykl też będzie szczęśliwy :-D ps. a Ty długo się starałaś? :-)

no madziarka ja za sama siebie tez trzymam ;-) bo te pobolewanie nie jest normalne ;-)jak myslicie ile dni po owu zrobic test ??

Truskawcia wiesz co od wrzesnia do stycznia, jakos 4 cykle. Niby krotko, choc dla mnie to juz bylo frustrujace i w ostatnim cyklu wedlug mnie nieudanym sie poplakalam z zawodu. Nawet wypilam z mezem toast za nastepny udany cykl a tu dzien pozniej pozytyw.

Witam staraczki:-) już patrzę czy któraś szczęśliwie zafasolkowała
Ja na razie schudłam 5 kg:dry: prawda mało jem i wymiotuję.....ech, chociaż piję na siłę żeby się nie odwodnić

Dziura i to mi się podoba, kochanego ciała nigdy za wiele, a najważniejsze żebyć Ty się czuła dobrze w swojej skórze. Jeśli tak jest to super:tak:
Atan temperaturka rośnie to dobrze:-) oby oby, kciukasy zaciskam
Mineralna cudna wiadomość, dzidzia duża i silna nic tylko się cieszyć:-)
śliczna dzidzia
Paluszek piękna dzidzia będzie z tej kropki zobaczysz:tak:
Rasta woow.....pewnie umierasz z niecierpliwości. oby oby, trzymam kciuki:-)
Fifka super. daj znać jak tam po betce

ide robić obiad, bo mężuś wpadnie głodny

reklama
no tylko kiedy mialby byc dzien spodziewanej @ ?? bo niemam zielonego pojecia dzisiaj mam 29dc a normalnie 28 29 lub 26 mialam a dzieki wizycie u ginka wiedzilalam ze ma pecherzyk jeszcze jeden i do tego owulka prawdopodobnie byla w ten poniedzialek ;-) wiec wszystko sie wydluzyyy

Madziarka ale sliczna dzidzia ;-)))))))

Ostatnia edycja:
Do góry