reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka, ja pamiętam moją betę, też była niska bo ok 450... absolutnie się tym nie sugeruj bo ja się za dużo nerwów przez to najadłam, też czytałam masę forów i już dziwne rzeczy sobie wmawiałam :) będzie dobrze! :)
No i teraz masz zdrową fasolkę a niedługo wkroczysz w 5ty miesiąc :-D Jupii! Ale o zdjęcie to ja będę Cię męczyć, żebyś nie czuła się zwolniona :p Jutro mam widzieć zdjęcie brzucha!!! Bo swojego nie pokażę!!!

Fifka kochana a fasolce się taak dobrze zrobiło u Ciebie, że nie zamierza czmychać tak łatwo, czmychnie z brzucha ale za 9 miesięcy nie wcześniej :p

reklama
Hej dziewczyny! Przepraszam ze nie pisałam ale dopiero do domu wróciłam... BETA 207. wskazuję na 2-3 tydzień ciąży.
Fifka beta dobra!!! I tu mi sie nie denerwowac, starczy ze ja czarnowidztwo uskuteczniam... normy które mam u siebie na wydruku:
3tydzień 5.8-71.2
4tydzień 9.5-750
5tydzień 217-7138
wiec spokojnie na pewno bedzie wszystko dobrze, ja to sobie powtarzam co sekunde:)

Lilly ostatnio o Tobie myslałam...ze gdzieś sie ulotniłas i porsze jesteś:) CZEKAM NA ZDJECIE PIEKNEGO BRZUCHA!!!!:)

Ostatnia edycja:
Ael ja wiem....dlatego sie staram jak moge byc dobrej mysli...ale taka juz jestem...walcze ze soba i licze, że kropka jest silniejsza i dzielniejsza od swojej mamy....:)

Ael ja wiem....dlatego sie staram jak moge byc dobrej mysli...ale taka juz jestem...walcze ze soba i licze, że kropka jest silniejsza i dzielniejsza od swojej mamy....:)
Młoda no leci Ci 6ty tydzień no to chyba kropka jest bardzo mocna tak? Mamusi się słucha by w brzuszku została, tak? No to kobito czym się tutaj zamartwiać??
Może mnie czarnowidztwo zostawcie przed nadchodzącym remontem, ok?????

Kurcze jednak nie dam rady nadrobić.
Już zamówiony termometr i w przyszłym tygodniu już będę go miała :-)
Truskawcia z tego co mi dziewczyny mówiły to ona już prawie miesiąc po terminie była. Ja na początku kiedy zaczęłam chodzić do gina to też do tego co ona ale dobrze, że mi mama powiedziała o nim i kazała mi się zapisać do tego co ona.

Ael- bidulko jak się czujesz nie za fajnie, to ja rozumiem, że nie będziesz się przed aparatem prężyć :-D ale doczekać się i tak nie mogę :-D
eeee jeden malutki telefonik, Ael no weź przestań, Ty zgorszona? Nie wierzę :-D

Mahd.a- jej co Ty myślisz, że taką pospolita pozycją Nas zgorszysz? :-p pewnie nawet fasolek nie zadziwiłaś ;-)

Big- jeśli faktycznie jesteś mało podatna na infekcje, to myślę, że basen to świetna rzecz :-D ja pewnie nawet jak będę w ciąży z basenu nie zrezygnuje, bo pływać uwielbiam :-D najwyżej będę pływać mniej :-p

Rasta- to się na razie nikomu nie chwalcie, cieszcie się sami i miejcie swoją słodką tajemnicę :-D a z czasem i tak się wyda, bo ciąży nie da się ukryć :-) aaaaaaaa i najważniejsze to jest Wasze dobre samopoczucie a nie rodziny :-)

Ma_gdalena- dziękuję kochana za przepisik :-D zawsze byłam ciekawa jak się powinno krewetki przyrządzać :-) właśnie się pochwaliłam mojemu Lubemu i będziemy robić takie krewetki w sobotę :-D

Klari- to ona takiego dodupnego lekarza miała? :-/

reklama
On się nadaje do wypisywania recept a nie prowadzenia ciąży. Była jedna kobieta której prowadził ciąże i okazało się w którymś miesiącu że płód jest martw i ta do niego żeby wywołał poród a on do niej żeby za jakiś tydzień przyszła to zrobi...

Dobranoc ;*** Trzymam kciuki za działające ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry