reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

a dziewczyne te co stosowaly testy owu powiedzcie mi bo jak robilam teraz tesciki to w 11 dc wyszly mi dwie krechy i ta testowa bardziej widoczna od kontrolnej i w kolejnych dniach juz byly slabsze to w dniu owu nie wychodza tez mocne 2 krechy?? bo nie bardzo sie lapie jeszcze w tych testach pojawiala sie druga ale nie juz tak mocna jak w 11 dc

nie wiem, czy Ci to coś pomoże ale ja mam na opakowaniu rozrysowane, że testowa może być mocniejsza od kontrolnej:tak: a jak już jest bledsza to chyba znaczy, że jest mniejsze stężenie hormonów:confused:

reklama
A ja Iwasku mam juz w nastepnym 1lub 3 lipca 12 cykl tylko teraz hmm jestem pomiedzy luzujacymi a sama nie wiem czym hihi

pomoglo mi kochana dziekuje:) bo mam jakies szwedzkie i nie bardzo zrozumialam co tam bylo napisane do konca:p nie wszystkie slowka znam:p a slownik tlumaczyl mi jakos dziwacznie hihi w pozniejszych terminach mialam tak ze byly obie w rownych kolorach i wczoraj robilam ostani i byla juz tylko jedna krecha:)

Ostatnia edycja:
Mag własnie myslałam sobie ostatnio co u Ciebie bo mało CIę jakoś u nas:)
Ja się czuję ok,dbam o ograniczenie cukru i weglowodanów więc chyba wszystko będzie dobrze:)

Klari gratuluję to tak jak ja zdałam 25.maja i udało mi się za pierwszym razem teraz już śmigam, ach jak auto rozwiązuje wiele problemów... :-)
Dziewczyny które czekają na dwie krechy, będzie dobrze, na każdego przyjdzie pora i będziecie Mamuśkami... (życzę tego jak najszybciej i z całego serducha:-))

Witam wszystkie Panie :)
Zmiany w życiu się szykują :) decyzja z Mężem omówiona i podjęta :)
badania wykonane, kwas foliowy jedzony to teraz kolejny krok wybór Forum i nawiązanie znajomości z nowymi przyszłymi mamami :) Zatem witam wszystkich bardzo serdecznie :)

oj Iwasku malo jestem bo kurcze ostatnio mnie praca ciagle pochlania:( :zawstydzona/y::wściekła/y: im blizej lipca gdzie bede w koncu w polsce tym wiecej pracy mam dzis jeden dzien gdzie skonczylam o 15 a nie jak codziennie okolo 18 19:( ale niestety chce sobie sporo pieniazkow odlozyc do polski cos za cos:p jak juz wracam to szybko obuiadek kapiel i nynki:p wracam zmeczona. i tak zagladam jak mam wiecej czasu ale i tak o was mysle chyba teraz sobie kupie telefonik z netem i bede prze telefon wchodzic tylko nie wiem czy na szwedzkiej karcie mi bedzie chodzic :/

a swoja droga od nie pamietnych czasow bola mnie od dwoch dni sutki i to tak tragicznie ze ich dotknac nie moge:/ nawet jak sie myje to delikatnie jak z jajkiem:p

reklama
Do góry