reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zobacz załącznik 365543niewiem czy cos zobaczycie u mnie jest rozowa ale ten aparat mnie po prostu nie lubi :-( a po 2 minutach juz bylo widac :-) a na bete jak juz to jutro bo dzis nie zdaze z wszystkim a w pracy mam byc przed 13 wyjatkowo...

reklama
A co wy dziewczyny spania nie macie, hihi XD, nie że ja od 6stej na nogach XD
Booosz nie mogę, dziewczę, które ze mną leżało co synek na świat nie chciał wyjść, w nocy wody jej poleciały i o 3:30 zabrali ją na oddział położniczy, ale szczęśliwa była. Mieli testy robić dziś, ale nie zdążyli :-D
Mam super ciśnienie, mdłości z rana odpuściły, raz krótko poczułam, potem tylko z głodu więc przed dostaniem śniadania posiłkowałam się bobovitami.
Wczoraj dostałam takiego kopa apetytu, że jadłabym i jadła. Okazało się, że od wczoraj przytyłam 0.5 kg XD
Czekam dziś po południu na konsultację z neurologiem i prawdopodobnie w piątek do domu :-)

Muszę do chłopa po 10 zadzwonić, żeby mi jedzenie nawiózł...po prostu chce mi się żreć!

Atan JEST DRUGA KRECHA!! Gratulacje kochana!!!

czyli widzicie je super zrobilam tym aparatem 30 zdjec a tylko na jednym cos widac :-) blondynka ze mnie :-) dobrze ze udalo mi sie wlaczyc i kabel znalesc do komputera :-)
mam sie cieszyc juz bo ja siem boje test raczej nie daje pozytywnego wyniku po 2 minutach jesli mialby byc bledny bo tamten sie roznil od tego co robilam 18.05 tym ze kreska wyszla po 10 minutach a tu juz po 2 wiec chyba moge sie cieszyc ;-)ale ja strachliwa jestem ;-)w poniedzialek moze do ginka czy zawczesnie ??
Moge myslicie zmienic suwaczek ?? czy zawczesnie ??

Ostatnia edycja:
Atanku gratulacje :) az mi serce podskoczylo na widok twojej drugiej kreseczki, co najmnniej jak to by na moim tescie było... ale ciesze sie razem z tobą :) ech miałaś przeczucie hehe :)

Atan normalnie w czapę chcesz? To co, że pojawiła się krecha po 2 minutach??? Ale jest i to jest najważniejsze! U mnie pojawiła się od razu po zaaplikowaniu próbki widziałam dwie krechy no to przecież ciąża a nie błą. Kobito! Skacz z radości!!
To ja już mam głupawkę po wczorajszej kroplówce i dobrym samopoczuciu no to mi nie marudzić! Żadna! Zakaz! Bo zjem! A jestem głodna jak diabli!!!!

reklama
Hej dziewczyny :) Ale mnie tu dawno nie było widzę że dużo nowych dziewczyn przybyło witam Was wszystkie :) Byłam u Iwaska na blogu i fasollek też ogrom i jeszcze teraz Atan!! Gratulacje !!
Ael a Ty w szpitalu ? Biedna trzymaj się mocno :-)
Ja az mega luzuję także nic nie mierzyłam nic nie oglądałam nawet nie wiem kiedy mam @ dostać ;p Także zobaczymy :-D

Do góry