reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No dobrze się czuję, prócz tego, że mam napady duszności na samą myśl o tym spotkaniu. Przy czym wiem, że im dalej, tym trudniej będzie..

reklama
ja bym pojechała - zawsze jak okaże się sytuacja w samochodzie abyt napięta możesz udawac, że spisz i nie będziesz musiała się odzywac, wolno Ci a co :)

a i dziękuję wszystkim za miłe przywiatania :) czuję sie tu już jak bym tu bywała od zawsze... a do łóżka nie ma po co iść bo mąż w pracy i ja też ale wiczrem nie odpuszcze... bo wczoraj nic nie było.. :(

Szczerze, to ja bym pojechała i pokazała, że oni do szczęścia potrzebni nie są potrzebni a Ty sobie świetnie bez ich "pomocy" radzisz. ;-)

Dziewczyny właśnie rozdawali obiad i czekałam na talerz, w międzyczasie przez korytarz szła pielęgniarka z cudownym maleńkim noworodkiem, boże no to takie cudo było, uśmiechało się, oczka zamknięte, różowiutkie cudności. Zakochałam się! I ja chcę już 40 tydzień i ja chcę już rodzić!!!

Hej dziewczyny, trochę mnie nie było...
Ale ten remont mnie dobija. Dziś muszę zdać mieszkanie...
Coś mnie ominęło?? zdążyłam pokojarzyć że Atan ma II :) gratki:)
Ael, a ty co? w szpitalu?

Chyba pojadę, najwyżej każę się wysadzić w dużym mieście i przeczekam w lodziarni, a co :p najbliżej Kraków, a to tylko 30 kilometrów :p Nawet do domu dotrę :p

hej ja sie uwinelam wczesniej z pracy hihi i az tak duzo do nadrobienia nie mialam:)
jeszcze musze zaraz do sklepu skoczyc i male zakupy zrobic a mi sie nie chce:/

Sil- ja bym pojechala zawsze mozesz wysiasc poczekac albo udawac ze spisz a moze bedzie okazja sobie pogadac...

A swoja droga gdzie Asiol?? pok sie odezwala??

Kwaituszek, nie do niej, a z nią w jednym samochodzie, to inna sprawa.

Mag.. Z tym wysiadaniem to żartowałam. Jedziemy 160 km od domu, raczej nie mam jak wysiąść

reklama
Hej kobietki

Atan widac druga kreseczkę więc gratuluje i melduj wyniki:):)
Ael super że chłopak:):)
Donia zapamiętaj,bo tylko raz powtórze....U MNIE W BRZUCHU MIESZKA CHŁOPAK BO CHCE CHŁOPCA I NIE MOŻE TO WYGLĄDAĆ NA ŻADNĄ DZIEWCZYNKĘ!!!!!!!!!!!:-)
zreszta dla dziewczynki nie mamy nawet imienia tylko dwa imoina dla dwóch chłopców....i tak bedzie:):)

Sil jedz kochana bo może bedziesz miała okazje dowiedziec się dlaczego tesciu postąpił jak postąpił:):)
Gocha skoro luzujesz i nie wiesz kiedy ma byc @ to życzę zeby w ogóle nie przyszła przez kolejne conajmniej 12 miesięcy..i przesyłam ciążowe fluidki specjalnie dla ciebie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Do góry