reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Na szczęście nic się nie odzywała, bo bym ją zjadła.. wyobraźcie sobie,że M. kupił sobie koszulkę a ona myk, idzie kupić taką samą facetowi swojemu.. spodobaly mi się buty i M. też na co teściówka " brązowe buty? bedziesz musial brazowe spodnie ubrać do tego bo Ci do niczego pasować nie będą" spojrzałam tylko, powiedziałam,że wychodzę przed sklep tam poczekam.. z każda rzecz musiała mieć jej aprobatę..

zgłupieje, dobrze ,że jeszcze mam okazję się wycofać.. póki my nie małżeństwem jesteśmy :-D

Magd.a kochana, wyjdziesz za swojego M, nie za teściowa, którą kompletnie nie należy się przejmować. JA tak przynajmniej robię. Przyjechała niedawno na tydzień, rządziła się jak u siebie, zakupów za nasze pieniądze narobiła( nawet chleba za swoje nie kupiła) i ciagle krytykowała....Firanki mam złe, bo ona takich nie lubi, w łazience kostka toalet. ma brzydki zapach , bo ona takiego nie lubi...
Zgłupieć można. Ale ja w końcu nie wytrzymałam i powiedziałam jej, że w swoim domu to se może mama kostki w kiblu i firanki na oknach jakie chce zawieszac ale w moim domu będzie tak jak ja chce. Zamknęła się. I mam spokój.:-D

ojoj magda bbiedna ty <głaszcze>
u alredka to troche w tym szpitalu posiedzisz jak oni znalesc przyczyny nie moga znalesc dobrze ze masz dostep do internetu ;-)bo bys sie wynudzila w tym szpitalu... trzymam kciuki by szybko znalezli przyczynę ;-)

Donia co do blizniakow to nie dziekuje chyba bym sie zalamala ale po chwili cieszyla a dzisiaj to omalo co dobrze ze szef sie nie spytal co ja taka usmiechnieta a ja sie uspokoic nie moge mam taka euforię ze hej ;-) nosi mnie az ;-)
Maz wroci o 23 a ja o 24 wrecze mu buciki i powiem ze to od dzidziusia z okazji dnia taty ;-):-):-D fajnie nie ;-D i mam ciacho do zjedzenia ;-)

Ja wiem,że nie z Nią ślub będę brać.. wiem,że żadna z niej rodzina dla mnie.. dopóki.. no wlaśnie dopóki się dziecko nie pojawi.. masakra.. wspólczuje swojemu dziecku.. jedna babcia będzie przynajmniej za mną :-)

a ja niewiem ile dni wpisac cykl długi zobaczymy przyrost betki i dowiem sie wtedy ile dzidzia ma tygodni ;-) ale wstepnie ten wstawiam ;-) ale jestem ciekawa iwaska opowiesci ;-)

Magda nie przemuj się teściowe mają to do siebie że lubią ludzi wkurzać ;p i chyba zawsze tak zostanie :D Ja się przyzwyczaiłam już do swojej bo widuje ją baaardzo często :)

reklama
okres dostałam 30 maja dodam że wcześniej się starałam o dziecko pojawiał się on i zanikał z przerwami na początku tylko plamienia potem krwawienie 1 dzień potem nic znowu się pojawił i tak z przerwami plamienia z krwawieniem na zmianę do 14 czerwca poszłam do lekarza dostałam luteinę dopochwowo biorę ją od 16 czerwca dzisiaj 8 dzień i pojawiło się znowu krwawienie z czym to jest związane

Do góry