reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej Laseczki :-D nawet do pracy spokojnie iść nie można, bo od razu pełnio wiadomości namażecie :-D ja dzisiaj zrobiłam teścik owu. i myślę, że można go zaliczyć prawie do pozytywnych :-D myślę, że jutro będzie już TEN czas :-D tak, że trzymać za mnie kciuki :-D hi hi a miałam nie myśleć w tym miesiącu o tym :-p cóż nie udało się :-p

Atanku- GRATULCJE!!!! :-D i po co było się tyle denerwować (?) :-D a kto wie, może faktycznie bliźniaki :-D nooo i z prezentem na dzień taty świetny pomysł :-D też miałam taki pomysł- myślałam, że uda się mojemu Lubemu niespodziankę zrobić, ale dupa z tego :-( może na urodzinki zrobię mu prezent, bo ma w lipcu- jej ale by się cieszył :-) Dziękuję za fludiki, że o mnie pamiętałaś :-D z takimi fluidami uśmiechniętymi musi się udać :-D

Ael- a Tobie GRATULUJĘ SYNKA :-D wiedziałam, że to będzie chłopak :-D niech zdrowo rośnie :-D widzę, że już Ci lepiej? Dowiedzieli się w końcu co Ci dolegało, czy to tajemnica lasu? :-p

Magd.a- ja to bym już tą kobitę udusiła :-p a nie możesz Ty ze swoim przyszłym mężem na zakupy chodzić? :-D chyba on już trochę duży na zakupy z mamusią ;-)

Pyscek- a Ty miałaś się nie załamywać :-D niu niu niu dziewczynka :-p zobaczysz, że Ci się uda i dopiero się zdziwisz ;-)

Sil- przykro mi, że masz teściów nie w porządku, ale… kochana nie ma tego złego co by ma dobre nie wyszło, uważam, że mieszkanie rodzicami (jednego czy drugiego) prędzej czy później psuje relacje- nie ma to jak młodzi na swoim :-D Dziecku zabraniać spotykać się z dziadkami nie powinnaś, bo dzieci dużą wagę przywiązują do dziadków :-) A Ty się nie przejmuj tylko rób swoje, by dla Ciebie, Twojego męża i dzieciątka dobrze było :-) a swoją droga pisałaś, że Twój maż ma teściową zawieść gdzieś… to widać kto kogo bardziej potrzebuje ;-)

Malutka- udanego zapładniania :-D

Sil ja też bym jechała, ale nie odzywała się, wkońcu dlaczego masz sama siedzieć w domu ? weź książkę ( Polecam "język niemowląt")

Oczywiście,że jest duży, ale ona tak ich przyzwyczaila,że jadą na zakupy z mamusią..

malutka..
udusilabym babę,co za jędza wstrętna wrrr..

Ja dziś ochrzaniłam nauczycieli w pizzerii.. no noż mi się w kieszeni otwierał, gdyby nie to,że się nie staramy nie ma mowy o zapłodnieniu, pomyslałabym,że i we mnie się coś wykluwa ..

Idę się kobiety kąpać, wypilingować się i wydrapać pięty.. bo ja kobieta owuulująca jestem , chyba mi wolno co ;-) zabieram Was do wanny jak pozwolicie ;-)

dziś noc u M. aż się boję, zastanawiam się czy pas cnoty wyciągać :-)

reklama
Magd.a ani się waż:no::-D
Pyscek a i owszem:wściekła/y: nie dość, że w pracy 12h przy monitorach to jeszcze w domu przy gierkach:wściekła/y: a, żeby było śmieszniej to jeszcze do łóżka kładzie się z telefonem i czyta wiadomości:baffled:

a właściwie próbuje czytać:-D

Do góry