reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pyscek idz do lekarza niech cie zbada bo testy jak widzisz lekka kreska a wynik na 3-4 tydzien wiec a moze testy sie moga mylic ;-) trzymam &~&~&~&~&~&~&~&~&~&~ fasolkowe

Hmmm.. To długo Pyscku, ale zawsze Ci się spóźniał czy miałaś w miarę regularnie? Testy mogą wychodzić negatywne i można być w ciąży, ale myslę że przyczyna tkwi gdzie indziej. Dobrze że idziesz do lekarza już niebawem to sie okaże. A nie myslałaś żeby zrobić betę dla zasady? Jak mi się spóźniał przez torbiele to gin kazał robić bete jeżeli miałam np. plamienia albo mocne bóle a wizytę miałam za jakiś czas. Zawsze byłam z nim na telefonie bo z racji niskiego poziomu progesteronu musiałabym szybko wziąc lutkę jesli byłaby to ciąża.

no poczekam i 1 lecę odrazu się zapisać, a jakbym teraz brała przez 10 dni lutkę to stało by się coś czy nic ?? bo albo potem dostane @ albo nie a ciąży nie zaszkodzi prawda ?? kiedyś jak nie miałam @ to gin przepisał mi abym brała .. co Wy myślicie?

reklama
Do góry