reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A moje COŚ, śpi. Ma słodką minkę... Jak takie niewiniątko... I nie spaliśmy w jednym łóżku dziś!!! :D Ha a teraz wyrodny ojciec będzie miał nauczkę!!! Żeby zostawiać kobietę, która pod sercem nosi Jego dzidzię i swoją upragnioną córunię?!

Idę pojeść czereśni... ;D A tej Paskudzie, nie dam ani jednej!!! :D:D:D:D

Dziurko, Hania kiedyś mi się podobała, ale teraz już nie...
A co myślicie o Joannie? Asi? ;D A może Lilianna?

dziurka widzialas co pisalam o imionach twojej babci i dziadka ??
a moj mowi ze idzie do sklepu ja na to to kup loda smietankowego a on mowi no za chwile rozkoszy teraz bede latal do sklepu zaczelo sie ... i mowi do fasolki ty urwisie juz masz zachcianki :-) a ja tylko niemam na nic ochoty jesc a brzuszek glodny a loda bym zjadla :-)

Ostatnia edycja:
Ha a my jesteśmy Aleksandra i Piotr... brzydki Piotr :p Chcecie czereśnie? :D
Mijenka mąż chciał Lilkę, a potem mówię, to może Ania? :D I się zgodził... Ale na przemian mówi do brzucha Ania i Lilka... a ja na to "Tak Miki, tatuś jak zwykle wszystko pomieszał" :D

dobre tatus wszystko pomieszal :-) hania mi sie nie podoba ;-) joanna to moja bratanica sympatyczna :-)

reklama
Do góry