reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

klari spytaj sie magdy ale jesli sie spoznisz zaspisz to musisz odejmowac iles tam a jak zawczesnie to dodac itdalbo odwrotnie nie pamietam ;-p
widze ze poszly spac wiec zycze milej nocy :-) dla staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~na noc by byla owocna a dla ciezaroweczek spokojnej nocy bez kopniakow i boli :-* i kolorowych snow :-)

Ostatnia edycja:
reklama
No ja jeszcze przecież nie śpię bo to moje COŚ odgrzewa tę nieszczęsną zupinę i mamrocze coś pod nosem...a to że chleba mało( boś nie kupił!), a to że masła mało (boś nie kupił!) a to że w zupie za mało śmietany ( ookolego...gotujesz se od dziś sam! ale śmietany też żeś nie kupił!)
Atanku...do szczęśliwego tatusia musi wszystko dotrzeć a wtedy będzie cie nosił na rekach.
Lovka moja babcia miała na imię Natalia, a dziadek Michał i chciałabym żeby moje dzieci takie imiona nosiły...

hej ael ja próbuje zasnac spowrotem bo jakas zmeczona jestem ...a co u ciebie w szpitalu slychac??

Ja chceee już wyyyjść!!! Dziś mnie nie muliło z rana, o 6 przyszli zmierzyli ciśnienie, tempke i zważyli (1 kg do przodu w 2 dni XD o dziśyyyys), łyknęłam swój euthyrox i na bok spać, obudziłam się przed 8 jeść mi się chciało. Przyszedł doktor na obchód pogadaliśmy sobie, spytałam o wątrobę ale okazało się że wyniki z wątroby są dobre! więc ja już sama nie wiem co mi jest, może tak po prostu musi być i może to minie z czasem a może się przyzwyczaję no nic.
Poszłam do kuchni poprosić o wrzątek do termosu i opowiadam o tej błyskawicy jak walnęła w boczny budynek, obie pielęgniarki na mnie oczy jak talerze satelitarne.
Dziś rodzinka się zwali do mnie a mnie się dziś tak spaaać chce.

hej laski:) widze ze tu goraco bylo chlopy szalaly a ja myslalam ze moj jest tylko taki agent:p wraca i sie zgina czasem w pol:p bo z kolega na jedno piwko skoczy i wraca hihi ja juz raz zaprotestowalam i to solidnie

U mnie tak leje ze szok normalnie nie widze drzew pod domem a ja zaraz do pracy musze uciekac ja chce wolne:/

Atan jestes moja imienniczka :p i tez z poznania:p chyba jak przylece na urlop do polski to na ciacho i kubusia cie zaprosze?? co ty na to???

Ostatnia edycja:
jestem zaaaaaaaaaa :-) sorki zasnelam kolo laptopa :-) jakas dzis senna jestem :-) a kiedy przylatujesz?? ja do szwecji jezdzilam 10 lat temu co roku z rodzicami :-) ale nie pamietam nazwy miejscowosci ale wiem ze troche sie jeszcze jechalo z promu :-) ja uwielbiam lopisy w szwecji :-)
no kurde co tak cicho mam wolne a was niemaaaaa ??!!

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki:-D
Atanku może tak cicho bo chłopy się obudziły i trzeba ich otrzeźwić?:-D;-)
ej ja też chcę na spotkanie, w końcu ze Szczecina do Poznania nie jest tak strasznie daleko:-D

reklama
Do góry