reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan ja aż sama się wzruszyłam. Wzruszyłyśmy się z Natką ;) A ojciec niech tam leży i umiera. Jak chciał tak ma. Natusia mnie boli :(

reklama
Każdy by chciał taki prezent :-)
Mój to trochę załamany chodził przy ostatniej @ bo myślał, że już go czeka prezent (grę) na dzień ojca ode mnie ;-)
Lovka chciał pić to niech męczy się teraz sam.

mnie tez pobolewa co jakis czas tak od niedzieli chyba albo soboty a i tak nie moge wstawac energicznie z lozka bo mnie wtedy kluje ... wzruszylas sie ze mi sie udalo ?? :-)
a mowilam wam ze wczoraj zauwazylam ze fartuch mi sie caly czas w pracy odpinal ostatni guzik i myslalam ze przytylam a jeszcze w zeszlym tygodniu wazylam 86 kg i mowilam ze prztytylam ale wtedy guzik sie nie odpinal a dzis wchodze na wage i mam 84,5 wiec schudlam ale musialo mi sie podbrzusze powiekszyc :-)

Ostatnia edycja:
Atan taaaaaaaaaak. Nie wiedziałam, że obce osoby mogą być tak bliskie! :) Mnie od czasu do czasu pobolewa. Aaa zapomniałam Wam powiedzieć. Na 14 lipca zapisałam się na wizytę do ginekologa. To będzie 8-9 tydzień (co zobaczę na USG?)

Aleksandra... miałam być Alicja... Albo Alina... No, ale zarejestrowali Aleksandra... To jest Ola... Ale mówią Ala... :D Od zawsze! ;)

Aha :-). Mi jakoś nie podchodzi jakoś to imię :-p. To jak coś to ja będę mów(pisać) Ala ;-)
Mam takie pytanie może będziecie wiedziały. Jak raz zmierzę temp o innej godzinie ale po przebudzeniu od razu to będzie to robić jakąś dużą różnicę czy nie.?

reklama
Do góry