reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no dobra specjalnie dla ael znikne ale i tak nie zasne moze cos w tv poleci ;-)
wiec
zycze wszystkim milej i spokojnej nocy trzymajcie sie kochane ;-)
pyscek nieplakaj !!!
magda nie plakaj !!!
KOCHAM WAS :-)

Ael spij dobrze mam nadzieje ze wiktorek da ci spac ;-)

Do Atanka Ty mnie tu nie pędź kobieto, ja mam inną ciążę od tych wszystkich normalnych, więc u mnie wszystko jest nienormalne! I pójdę spać kiedy mi się zachce, czyli gdzieś za pół godziny.

Pyscku dawaj namiary na swojego już biorę wojskowego pasa od mojego, to Twój mnie popamięta na wsze czasu.

Madziu nie podjudzaj dziewczyn, powiedz Ty mi czy link dotarł do Ciebie na gg??

Patrzcie na ten film
[video]http://www.megavideo.com/?v=YZTYV0L3[/video]

Atanku moje dzieciątko w brzuchu się już wychowuje i on grzecznie z mamusią i tatusiem spać idzie, więc gdy kładę się on przestaje kopać. :-D
Dobranoc i nie wstawać mi przed 12!!!

fajny ten filmik , słodko spał ten maluszek tylko ten pies taki oblaźny blee... chyba będę musiała sama dać sobie rade z chłopem eh... już mu troche serducho zmiękło jak dzwonił i usłyszał że mam glos taki jak zawsze gdy płacze .. dobra dziewczyny uciekam spokojnej nocy buziaki i dziękuję za wszystko :*:*:*:*

TAk jest MAmusiu nie wstane chyba ze siusiu ;-) bo siusiam co 3 max 5 godzin ;-( a teraz zmykam spac ;-)

reklama
Do góry