reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja też się już witam w ten pochmurny dzień.. :dry:
Lovka to bardzo dobrze, że nic nie jest bobaskowi i się dobrze czuje i ty też :happy2:

Witam kochane!! U mnie również słonecznie na szczęście :)
Jak dobrze, że u lovki wszystko w porządku... takie rzeczy się działy a ona jeszcze na forum pisała <głupol> Ja to już bym panikowała jak nic i po 5 min już bym chciała jechac na pogotowie... dlatego chyba nic mi się nie dzieje (odpukac w niemalowane :p)

[FONT=&quot]Ael jaaaki chłop z tego Waszego Wiktorka! Z p. oglądaliśmy i na początku zastanawialiśmy się gdzie głowa, gdzie rączki itd. Ale potem wszystko było super widać! 650 g to dużo!:-)[/FONT]
[FONT=&quot] Tak w ogóle to nie wiedziałam, że z Ciebie to taka młoda d*pa jest![/FONT]
[FONT=&quot]Mag cieszę się, że powoli do siebie dochodzisz. Tak trzeba.<tulę>:tak:[/FONT]
[FONT=&quot]Magda jak M potęskni to nic mu się nie stanie. Może jakieś miłe powitanie przygotuje?:-)[/FONT]
[FONT=&quot]Klari coś kupiła?[/FONT]
[FONT=&quot]Ewelka a Ty z teściową mieszkasz? Firanki ciężka sprawa, ja nie lubię wieszać ale wyjścia nie mam bo jak widzę, że mój chłop się za to bierze to mnie krew zalewa.[/FONT]
[FONT=&quot]Sil gratuluję onetowskiego wyróżnienia. Dziś wchodzę sobie a tu masz….Sil na pierwszej stronie:-)[/FONT]
[FONT=&quot]Fiona trzymam &&&&&&&&&, żeby wszystko było ok.[/FONT]
[FONT=&quot]Pyscku dopadłaś chłopa?:-D[/FONT]
[FONT=&quot]Lovkaaa babo, teraz masz leżeć, pachnieć i wyglądać! Cieszę się, że wszystko ok. ale uważaj na siebie:tak:[/FONT]

Dziurka a kupiłam spodnie, krótkie spodenki, 2 bluzki, skarpetki i stanik :-)
Magdalena to bardzo dobrze, że u ciebie i maluszka wszystko w jak najlepszym porządku i oby tak do końca :happy2:

Klari dziękuje!!
A ja dopiero jak Dziura napisała o filmiku USG to się wróciłam i zobaczyłam bo musiałam wcześniej przeoczyc... Ja na początku w ogóle nic nie widziałam ale potem to już dokładnie a nosek prześliczny... :D Ael gratuluje takie pięknego dzidziusia

A tak w ogóle jak Ael teraz napisałaś o tej młodości to mi się zaraz przypomniała Pao... Wiesz może co tam w końcu u niej się działo albo dzieje? Bo Ty chyba masz najlepsze info i piecze nad tym forum... :p

reklama
A tak w ogóle jak Ael teraz napisałaś o tej młodości to mi się zaraz przypomniała Pao... Wiesz może co tam w końcu u niej się działo albo dzieje? Bo Ty chyba masz najlepsze info i piecze nad tym forum... :p
Kochana Pao zmieniła nick na Klari jest z nami cały czas. A pieczy nad forum nie sprawuje, niestety, od tamtego incydentu z tą nawiedzoną dziewczyną i Pao pisałam do admina czy byłaby możliwość założenia mi moda na tym wątku, ale takowej nie ma.

Dziura ja widzisz młodsza a stara dusza jestem :p

Do góry