reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael, czemu na mnie nie nakrzyczysz, ja bym potrzebowała dostać ostrą zrypkę... Już mi kochany mąż przynosi ciuchy do ubrania, bo myśmy już po kąpieli latali w piżamkach :)
NO TO SIE DO JASNEJ CHOLIBKI KOBIETO UBIERAJ W TE PĘDY!!! I NA OSTRY!!!! JUŻ JUŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kochana teraz najważniejsza jest Twoja fasolka!! Nooo, już, nie ma Cię na forum, wyślij mi nr telefonu na priv, wyśle sms byś dała mi znać po ostrym co i jak! I TO JEST KURNA ROZKAZ JECHAĆ DO SZPITALA I DAĆ NUMERO!!!

reklama
juz jedzie ael ja mam numer do lovki i jak cos to mi napisze powiedziala nawet moze zadzwonic kazalam jej jechac i jedzie !!

teraz znikam spac ale jak cos bede wiedziec od lovki to wam napisze albo ona sama wam napisze zobaczymy trzymajcie sie
Lovka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& by bylo wszytsko dobrze !!

Atan, Lovka wysłała mi numer, więc też jesteśmy in touch :-)
No ja tutaj staram się na spokojnie wyłuskać problem a ta woła, czemu na nią nie wrzeszczę?!?! Matko Boska, do czego to doszło!

No dziewczyny potrzebuja krzyku bo inaczej nie sluchaja ;-) dobranoc kochana :*
Kasia dobranoc ;-)

wiadomosc od lovki:
wszystko dobrze zostawiaja ja do rana na obserwacji dostala kroplówke z lekiem przeciwbolowym i juz sie usmiecha i sie nie boi:-)dzielna i mysli pozytywnie:-)

reklama
Wchodzę na forum a tu takie emocje... Lovka kochana jak dobrze że nic nie jest dzidzi. Dbaj o siebie i więcej odpoczywaj. Ja takich bolesnych skurczy macicy dostałam po tym jak się przemęczyłam. (sprzątałam pół dnia w domu) i też byłam na pogotowiu.

Takie bóle jak na @ też mi się bardzo często zdarzają. Mocniejsze, słabsze... różnie. Ale nauczyłam się że jak boli to trzeba się położyć. Wtedy poboli i przestanie.

A ja witam się tak skoro świt boooo.... na rybki jadę :-D Wczoraj męża namówiłam i bardzo się ciesze na ten wyjazd!!! Będę dopiero wieczorem :-)Mydło wzięliśmy jakbyśmy g*wno złapali i trzeba było ręce umyć :-p

Do góry