reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fiona Madzia, zapodajcie zdjęcie, to ocenimy czy tłuszczyk czy ciążowy, ale w 13 tygodniu to wy już powinnyście mieć ciążowy brzuszek.

Laura no i uśmiech na twarzy, ciotka minie i do roboty się zabierać :-) A powiedz mi, chodzisz do gina, robiłaś jakieś badania?

reklama
U was musi być już widoczny brzuszek. Ja jestem w 8 tygodniu a brzuszek już widać. :-D W prawdzie ja szczupła jestem więc dlatego. Śmieszne uczucie, bo brzuszka nie mogę wciągnąć a jak leże to rękoma jestem w stanie objąć taką niewielką piłeczkę (macice)

Hahaha, no to u mnie pierwsze USG było na 23 stycznia a drugie na 30 stycznia :p więc zobaczymy, co będzie to będzie...
Ael chciałam wrzucic fotki ale niestety zostawiłam aparat u rodzicó

Ja uciekam się kimnąc na godzinkę, żeby potem w miarę funkcjonowac :p Miłego dzionka

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :) Mam nadzieję że wszystko się ułoży. Z jednej strony mi ulżyło bo w sumie wiem co może być przyczyną że nie mogę zajść, ale z drugiej się martwię.. Czas pokaże i fasolinka na bank już czeka w kolejce do mojego brzyuszka :D:D
Dziewczyny pokazywać brzuchy, bo my tego spragnione jesteśmy ;p;p
Chcemy zobaczyć jak niedługo będziemy wyglądać :D:D
Ael mój poziom tsh to 3.29 także niby w normie ale wskazuję na lekką niedoczynność bo gdyby nic nie było to byłby ok 1,5-2 :) także źle nie jest albo mogłoby być lepiej :D

Gocha to jeszcze jeszcze tsh jest w normie, dla mnie to nawet nie ma niedoczynności, może być większy poziom przez guzki. Ale to naprawdę wynik nie wołający o pomstę.

Fionka, Madzia ale wy się wykręcacie od tych zdjęć nooo! Macie swoje telefony, tak? No to cykać zdjęcie i wysłać sobie mmsem majla z telefonu na swoją skrzynkę pocztową email i wtedy można wstawić na forum :p Ja czekam i dupę truć wam będę!!!

zrobiłam zdjecia brzuszka z tym ze 001.jpgsama robiłam i zdjecia nie beda jakies profesjonalne.Zawsze miałam odstajacy brzuch i boczki wiec same ocecie czy to brzuch tłuszczowy czy ciazowy003.jpg

Tak pewnie, badania zrobione i wszystko w porządeczku ;) męża namawiałam chyba 2 miesiące zeby do lekarza poszedł czy z nim wszystko w porządku, ale poszedł i też jest ok :) Gin kazał nam cierpliwie czekać na poczęcie, cykle mam zawsze z owu więc jest dobrze ;) może w psychice coś nie tak? to podobno też jest ważne

reklama
Do góry