reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael mogę sobie wyobrazić co twój czuł bo jak mój mężulek w tamtym tyg chciał przyłożyć uszko do brzuszka to niespodziewanie dostal takiego kopniaka w policzek że przerażony odskoczył z wrzaskiem i nie wiedział co się dzieje, a gdzy do niego dotarło że to córeczka mu kopniaczka zasunęła to tak się śmialiśmy że myślałam że sie posikam ;)

Ael mogę sobie wyobrazić co twój czuł bo jak mój mężulek w tamtym tyg chciał przyłożyć uszko do brzuszka to niespodziewanie dostal takiego kopniaka w policzek że przerażony odskoczył z wrzaskiem i nie wiedział co się dzieje, a gdzy do niego dotarło że to córeczka mu kopniaczka zasunęła to tak się śmialiśmy że myślałam że sie posikam ;)
Mój też raz dostał kopa w polika, ale zauważyłam, że młody nie lubi jak ktoś obcy dotyka brzuch, szczególnie lekarzy bo uciskają brzuch, a przed badaniem on grzeczny po badaniu wyżywa się na biednej mamuśce...heeeh.... Ostatnie kilka dni był nawet grzeczny a wczoraj się rozszalał. Dziś też zauważyłam, że tłucze się tak, że ja nawet tego nie czuje a widzę jak brzuch chodzi, więc nie wiem jak mój mały ninja to robi. o_O

Dzień doberek...
Dziura trzymam z całej siły kciuki za jutrzejszy dzień, oby to był dla Ciebie najbardziej zakręcony dzień w życiu (w sensie, że będziesz szalec z radosci po zobaczeniu II kreseczek) :D:D:DD:D
Fionka a jak Ty się czujesz??? Kończymy po malutku I trymestr, strasznie się cieszę!!!!(chciaż u mnie wg ostatniego USG ciąża tydzień młodszza niż wynika ze suwaczka) *U mnie już troszkę widac brzuszek :D

Ooooo moje słoneczko przyszło.U mnie wszystko ok badanie wyszło ok nie mam Toksoplazmozy cukier tez w normie.Dzidzia rosnie prawidłowo tak ze wszystko w jak najleprzym pozadku.Mdłosci przeszły sennosc tez.W piatek pani Gin pobrała mi krew na badania genetyczne i wyniki bede miała 26 lipca mam nadzieje ze tez wyjda dobrze.Mysle ze mi tez brzusio troszke urusł ale zawsze miałam `boczki` i nie byłam chudzina tak ze jeszcze asz tak specjalnie nic nie widac z tym ze ja sama widze roznice.A co u Ciebie?

No u Ciebie to widzę pełen profesjonalizm :D Ja aż tylu przeróżnych badań nie miałam ale jak do tej pory również wszystko OK... Przynajmniej nikt nie miał żadnych zastrzeżeń, poza jednym małym szczegółem... Zęby :/ muszę się zapisac do dentysty bo ostatnia pani stomatolog tak mi wyleczyła zęby, że mi z 4 zębów plomby wypadły :wściekła/y: no i moje uzębienie nie należy do najpiękniejszych. W czwartek mam wizytę u gina i mam nadzieję, że tym razem to już wszystko zobaczę w 100% :-)
A co do brzuszka to ja też nigdy nie byłam najszczuplejsza ale wydaję mi się, że brzuszek troszkę wydęło, w każdym bądź razie w porównaniu do mojej bratowej, która jest w 16tc ja mam duży bo po niej nic nie widac...

Ael no ja się chyba pochwalę i posłucham Waszych opinii czy to mi się wydaje czy faktycznie coś widac... :-)

A jednak się nie pochwalę bo aparat zostawiłam u rodziców jak ostatnio byliśmy i duuuupa!!! Więc kiedy indziej

Ostatnia edycja:
niby tylko pół roku ale taki niecierpliwy babsztyl ze mnie :D nie no w pracy zapuściłam radio i jakoś mi się humor poprawił ;) kurczę znowu pada a ja gapa zostawiłam pranie na balkonie...brak słów ;p

No u Ciebie to widzę pełen profesjonalizm :D Ja aż tylu przeróżnych badań nie miałam ale jak do tej pory również wszystko OK... Przynajmniej nikt nie miał żadnych zastrzeżeń, poza jednym małym szczegółem... Zęby :/ muszę się zapisac do dentysty bo ostatnia pani stomatolog tak mi wyleczyła zęby, że mi z 4 zębów plomby wypadły :wściekła/y: no i moje uzębienie nie należy do najpiękniejszych. W czwartek mam wizytę u gina i mam nadzieję, że tym razem to już wszystko zobaczę w 100% :-)
A co do brzuszka to ja też nigdy nie byłam najszczuplejsza ale wydaję mi się, że brzuszek troszkę wydęło, w każdym bądź razie w porównaniu do mojej bratowej, która jest w 16tc ja mam duży bo po niej nic nie widac...

Ael no ja się chyba pochwalę i posłucham Waszych opinii czy to mi się wydaje czy faktycznie coś widac... :-)

A jednak się nie pochwalę bo aparat zostawiłam u rodziców jak ostatnio byliśmy i duuuupa!!! Więc kiedy indziej

Ja sie brzuszkiem pochwale jak przyjdzie moj M z pracy bo sama nie umie sobie zrobic zdjecia telefonem bo aparat niestety zbubiłam:-(
ma-_gdalena tak sie zastanawiam ktora znas pierwsza urodzi nasze ciaze roznia sie tylko jakims tygodniem według suwaczkow chociasz to nie zaden konkurs kto pierwszy

reklama
Do góry