Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój też raz dostał kopa w polika, ale zauważyłam, że młody nie lubi jak ktoś obcy dotyka brzuch, szczególnie lekarzy bo uciskają brzuch, a przed badaniem on grzeczny po badaniu wyżywa się na biednej mamuśce...heeeh.... Ostatnie kilka dni był nawet grzeczny a wczoraj się rozszalał. Dziś też zauważyłam, że tłucze się tak, że ja nawet tego nie czuje a widzę jak brzuch chodzi, więc nie wiem jak mój mały ninja to robi.Ael mogę sobie wyobrazić co twój czuł bo jak mój mężulek w tamtym tyg chciał przyłożyć uszko do brzuszka to niespodziewanie dostal takiego kopniaka w policzek że przerażony odskoczył z wrzaskiem i nie wiedział co się dzieje, a gdzy do niego dotarło że to córeczka mu kopniaczka zasunęła to tak się śmialiśmy że myślałam że sie posikam![]()
Dzień doberek...
Dziura trzymam z całej siły kciuki za jutrzejszy dzień, oby to był dla Ciebie najbardziej zakręcony dzień w życiu (w sensie, że będziesz szalec z radosci po zobaczeniu II kreseczek)D
Fionka a jak Ty się czujesz??? Kończymy po malutku I trymestr, strasznie się cieszę!!!!(chciaż u mnie wg ostatniego USG ciąża tydzień młodszza niż wynika ze suwaczka) *U mnie już troszkę widac brzuszek![]()
Fiona Magdalenia - ZDJĘCIA BRZUCHÓW PROOOOSZĘ!!!
no i moje uzębienie nie należy do najpiękniejszych. W czwartek mam wizytę u gina i mam nadzieję, że tym razem to już wszystko zobaczę w 100% :-)No u Ciebie to widzę pełen profesjonalizmJa aż tylu przeróżnych badań nie miałam ale jak do tej pory również wszystko OK... Przynajmniej nikt nie miał żadnych zastrzeżeń, poza jednym małym szczegółem... Zęby :/ muszę się zapisac do dentysty bo ostatnia pani stomatolog tak mi wyleczyła zęby, że mi z 4 zębów plomby wypadły
no i moje uzębienie nie należy do najpiękniejszych. W czwartek mam wizytę u gina i mam nadzieję, że tym razem to już wszystko zobaczę w 100% :-)
A co do brzuszka to ja też nigdy nie byłam najszczuplejsza ale wydaję mi się, że brzuszek troszkę wydęło, w każdym bądź razie w porównaniu do mojej bratowej, która jest w 16tc ja mam duży bo po niej nic nie widac...
Ael no ja się chyba pochwalę i posłucham Waszych opinii czy to mi się wydaje czy faktycznie coś widac... :-)
A jednak się nie pochwalę bo aparat zostawiłam u rodziców jak ostatnio byliśmy i duuuupa!!! Więc kiedy indziej