Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to pisz! Co się pytaszwitam witam nikt sie nie pyta jak moja wizyta u ginka ??
Oj kochana co to się dzieje... Jak kochana jest lekka niedoczynność to szybko da się wyleczyć, a guzki czasem niestety na tarczycy się pojawiają. No ale dobrą stroną tych guzków i niedoczynności jest to, że pewnie są to zwykłe guzki, które przytrafiają się ponad 50 % kobiet z reguły nie są niebezpieczne. Nie produkują też poza organizmem hormonu bo nadczynności nie masz, to też dobrze. Biopsję będziesz mieć bo na usg wyszły więc wskazanie z usg będzie do zbadania tych guzków. Ważne by nie rosły i nie uniemożliwiały oddychania czy połykania jedzenia. A jako, że w ciążę chcesz kochanie zajść, to będziesz guzki miała leczone, ale radioaktywnym jodem, albo takimi zastrzykami, nazwy nie pamiętam, albo ale chyba w ostatecznym przypadku operacja usunięcia.Hej dziewczynybardzo dawno mnie tutaj nie było
Widzę że nowe fasoilki są gratulacje :*:*
Ja trochę po lekarzach pochodziłam i okazało się że mam guzki na tarczycyniewiadomo czy będą robić biopsję ale na pewno mam lekką niedoczynność i hormonki bede brać zobaczymy czy bede mogła dzidzie nosić pod serduszkiem.. Jak nie to się chyba załamie
![]()