reklama
Ciesz się apetytem, bo za jakiś czas mogą zacząć się mdłościnic mi nie mow a zaraz ide po lody do lodowki tak mnie sieeeeeee ze hej nie wiem co jest grane co chwile glodnaaz sie boje ze mi brzuch wywali
sil a ja mnie widze nic na onecie takiego :-( ytez chce poczytac ...
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
a do tgo zjadlam kilka ngumisi zelkow ;-) no i chyba starczy na dzis mam nadzieje ;-) no ciesze sie ale to sie zle moze skonczyc ;-) boze ale mnie ssalo ;-)
mijenka spoko zrobisz jak bedzie ci sie nudzic ;-) a ja jutro do ginka i 1 dzien po nurlopie do pracy jesli szybko ginka zalatwie to wejde do was przed praca a jak nie to dopiero po 22 jak wroce do domku... ale postaram sie wejsc pzed praca dac wam znac czy zarodek zobaczylam ;-)
widze ze tu dzisiaj spokoj i chyba wszyscy poszli spac wiec ja powoli tez bede sie kladla ;-) trzymajcie kciuki...
MILEJ NOCY I OWOCNEJ W STARANKA :-) luzujacym i ciezaroweczka kolorowych snow:*
a iwasek nastepna zwrotke dodala do wierszyka ;-)
mijenka spoko zrobisz jak bedzie ci sie nudzic ;-) a ja jutro do ginka i 1 dzien po nurlopie do pracy jesli szybko ginka zalatwie to wejde do was przed praca a jak nie to dopiero po 22 jak wroce do domku... ale postaram sie wejsc pzed praca dac wam znac czy zarodek zobaczylam ;-)
widze ze tu dzisiaj spokoj i chyba wszyscy poszli spac wiec ja powoli tez bede sie kladla ;-) trzymajcie kciuki...
MILEJ NOCY I OWOCNEJ W STARANKA :-) luzujacym i ciezaroweczka kolorowych snow:*
a iwasek nastepna zwrotke dodala do wierszyka ;-)
Ostatnia edycja:
Ziombelek
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczynki !!
aleeeeeeeeee mnie długo tu nie było... Przeprowadzkę mała miałam i ne miałam czasu anwet Was czytać.... Co nowego??
Nowe fasolki?? CHWALIĆ MI SIE TU ZARAZ !
Jeśli są nowe staraczki to...... WITAM serdecznie ;*:*:*:*
U mnie starania ciąg dalszy.. wyluzowalam troszkę zobaczymy co to będzie......
Nowe fasolki?? CHWALIĆ MI SIE TU ZARAZ !
Jeśli są nowe staraczki to...... WITAM serdecznie ;*:*:*:*
U mnie starania ciąg dalszy.. wyluzowalam troszkę zobaczymy co to będzie......
Obiecuję się poprawić :*Jak się czujesz Lovka??
Czuję się już dużo lepiej. Właśnie idę się obmyć i idę spać
kasia.natka
Fanka BB :)
miłego dnia kobietki :-)
reklama
M
malutka306
Gość
Cześć dziewczynki... Od kilku dni mnie nie było... ale miałam utrudiony dostęp do internetu, bo moja sieć miała przerwe,... ale teraz jest już ok.....
Powiedzcie mi, bo jestem po owulacji i oczywiście działałam wtedy z mężem i teraz mam takie dziwne odczucie... Po pierwsze coś mnie ciągnie w macicy... czasami czuję kłócie... Troszkę jest mi niedobrze na pewne produkty... Czy to może być ... ????? Jak myślicie...
Powiedzcie mi, bo jestem po owulacji i oczywiście działałam wtedy z mężem i teraz mam takie dziwne odczucie... Po pierwsze coś mnie ciągnie w macicy... czasami czuję kłócie... Troszkę jest mi niedobrze na pewne produkty... Czy to może być ... ????? Jak myślicie...
Podziel się: