reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

sil super blog a te przesadyh o moj boze ale wymyslaja ludzie nie wierze w nie ;-) a co ja mam powiedziec mi nawet papierosow nie chcieli sprzedac jak palilam musialam z dowodem wszedzie chodzi ;-)

reklama
a do tgo zjadlam kilka ngumisi zelkow ;-) no i chyba starczy na dzis mam nadzieje ;-) no ciesze sie ale to sie zle moze skonczyc ;-) boze ale mnie ssalo ;-)
mijenka spoko zrobisz jak bedzie ci sie nudzic ;-) a ja jutro do ginka i 1 dzien po nurlopie do pracy jesli szybko ginka zalatwie to wejde do was przed praca a jak nie to dopiero po 22 jak wroce do domku... ale postaram sie wejsc pzed praca dac wam znac czy zarodek zobaczylam ;-)

widze ze tu dzisiaj spokoj i chyba wszyscy poszli spac wiec ja powoli tez bede sie kladla ;-) trzymajcie kciuki...

MILEJ NOCY I OWOCNEJ W STARANKA :-) luzujacym i ciezaroweczka kolorowych snow:*

a iwasek nastepna zwrotke dodala do wierszyka ;-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki !! ;) aleeeeeeeeee mnie długo tu nie było... Przeprowadzkę mała miałam i ne miałam czasu anwet Was czytać.... Co nowego??

Nowe fasolki?? CHWALIĆ MI SIE TU ZARAZ ! :D

Jeśli są nowe staraczki to...... WITAM serdecznie ;*:*:*:*

U mnie starania ciąg dalszy.. wyluzowalam troszkę zobaczymy co to będzie......

reklama
Cześć dziewczynki... Od kilku dni mnie nie było... ale miałam utrudiony dostęp do internetu, bo moja sieć miała przerwe,... ale teraz jest już ok.....

Powiedzcie mi, bo jestem po owulacji i oczywiście działałam wtedy z mężem i teraz mam takie dziwne odczucie... Po pierwsze coś mnie ciągnie w macicy... czasami czuję kłócie... Troszkę jest mi niedobrze na pewne produkty... Czy to może być ... ????? Jak myślicie...

Do góry