reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a mnie jesli chodzi o jedzenie to nie wiem co się dzieje. Apetyt mam że hej! Niedawno zjadłam pomidorów ze śmietaną i cebulką a teraz znowu jestem głodna. Tylko co by tu wszamać...mijenka rzuć gerberem, Lovka daj kawałek, dagne... co masz w lodówce?:-)

juz po bajeczce ;-) ale fajna ta baja gnomeo i julia ;-) polecam ;-)a ja dzis duzo zjadlam apetyt mi wrocil :-) najpierw byl objadek bo sniadanie przespalam :-) objadek: kurczak ziemniaki fasolka szparagowa kalafior :-) podwieczorek kilka papierowek i mama tak pomieszala kilka owockow z jogurtem i bylo pyszne potem jak przyszlam do domu tesciowa wlasne pierogi zrobila zjdal potem zjadlam kaszanke z grila i nadal glodna to zjadlam od pierodow ciasto na patelni takie podsmazone kulka :-) mniam :-)

Dagne, dziękuję, się zarumieniłam...

Ewelka, niby dziewczyny dobrze radzą, ale jeszcze Cię o gwałt oskarży :p

Ja mam w lodówce pomidory, kapustę pekińską, i jeszcze mam ogórki kiszone...

reklama
nic mi nie mow a zaraz ide po lody do lodowki tak mnie sieeeeeee ze hej nie wiem co jest grane co chwile glodna :szok: az sie boje ze mi brzuch wywali :szok:
sil a ja mnie widze nic na onecie takiego :-( ytez chce poczytac ...

Ostatnia edycja:
Do góry