reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam się popołudniowo:-D
Lovka cieszę się, że wszystko jest ok:tak:
Atan Ty śpiochu:-D:-p
Ael nie daj mu się:cool2::-D
Dziurko ja bardzo chętnie Cię zaproszę na obiad;-) dziś papryka faszerowana:-D:cool2:

reklama
Mijenka niestety dałam się już 3 razy....
Ale za ostatnim razem nie byłam chętna bo coś te mdłości nie minęły od rana, a po seksiku jestem normalnie jak nowo narodzona, czuję się wyśmienicie i mam masakryczny apetyt. :-D

Lovka widzisz jaki kochany mąż, dbaj o niego by Ci nie uciekł! Mój dba o mnie bo ja mu grożę, że kiedyś ucieknę XD

Dziurko czemu aż CZEMU NAPISAŁAŚ MI O CUKINII!!!!????? Jadę Cię zmolestować o tą cukinię, wyjem całą i nic nie zostawie grrrr!!! Ja gotuje fasolkę i kalafiora, czyli zdrowo i warzywnie. A jutro muszę na obiad coś wymyślić i mam ochotę na coś totalnie mięsnego.

Atan ale u nas obiad jest dosyć późno, loda już zjadł, a ten mnie od rana goni...ehh...przerąbane.....

Wiecie dziewczyny od dwóch dni wieczorem wpada nam do pokoju mącznik młynarek i atakuje mojego, lepiej żeby nie mnie bo o 3 w nocy obudziłabym całą ulicę (n i e n a w i d z ę r o b a c t w a bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh), taka mała czarna franca latająca i bzycząca. Mój dziś w nocy obudził mnie capnięciem ręki o łóżko przed moją buźką, bo robal po nim łaził. Wywalił wszystkie poduszki bo ta mała menda się tam zaplątała. Została zabita ruchem natychmiastowym. No i normalnie chyba będzie nam trzeba siatkę na okno założyć.... Te robaczki to za komary chyba są bo AUTENTYCZNIE NIE WIDZIAŁAM JESZCZE W TYM ROKU ANI JEDNEGO KOMARAA!!!

Kto chce białą czekoladę?

Ael w takim razie jak Ci to pomaga to daj się i nie narzekaj bo możesz mieć jak ja:-p a tego byś chyba nie zniosła:-p:-D
Taaa, mój stwierdził, że ja się czuje dobrze jak on we mnie........To patrzę na niego miną o_O i odpowiadam "To co ja cały czas mam siedzieć na Tobie????" a ten rogal wielki typu Joker na buzi....

A tak poza tym parka bocianów latała nad naszą kamienicą :-D

Boziu jak ja się ożaaarłaaam fasolki i kalafiora...AHH! Masakra! Jeszcze chyba zagryzę białą czekoladą bo mam na nią ochotę ogromną :-D

aaa cukiniaa! Wiedziałam, że coś na c ale pewna nie byłam czy cabaczek, catison czy cukinia...:-D
Biała czekolade daj, chociaż ja dzisiaj szukałam w sklepie po półkach takiej kawowo- białej. ale nie znalazłam

wITAM WROCILAM DO MIESZKANKA BO BYLAM 3 DNI U RODZICOW TATA MI ZROBIL WCZORAJ GADANKE NA TEMAT KIEDY MAM POWIEDZIEC PRACODAWCY ITD A JA MOWIE ZE WCALE NIE CHCE MOWIC POWIEM MOZE KOLO 3 MIESIACA CHYBA ZE SIE WYDA WCZESNIEJ ALBO COS ZAUWAZA ALBO BEDE SIE ZLE CZUC A ON NA TO ZE NIEMAM SIE ZLE CZUC I NIE WYMYSLAC A JA MOWIE ZE MOWIE A NOZ A NIE ZE TAK BEDZIE AHH I PRZETLUMACZYC MU DO GLOWKI NIE ZROZUMIAL MNIE ;-) JAK NA RAZIE SLABO MI DZISIAJ STRASZNIE W POZNANIU PARNO I DLATEGO MI DUSZNO...

ALE ZATO MAM DUZO PAPIEROWEK I BRZOSKWINEK Z DRZEWA ;-)
A JA SPIOCH JESTEM I TO OGROMNY ;-) POTWIERDZAM NIE ZAPRZECZAM ;-)

reklama
Do góry