reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fiona brzuszek piękny!! I na pewno nie tłuszczowy! A co do najedzenie ta zauważ, ze w miejscu gdzie jest żołądek jest dość płasko a wypukłość zaczyna się przy macicy wiec to na pewno ciążowy brzuszek!! :-D
Laura psychika jest baaardzo ważna... ja przez rok nie mogłam zajść. Zaciążyłam dopiero jak straciłam prace i wyluzowałam ze staraniami.

reklama
miŁm juz dwa USG u za kazdym razem gin musiała mi robic usg przez pochwe bo w brzuchu była dzidzia połozona bardzo nosko jeszcze znalazła dzidzie prawie przy włoskach łoowych i nawet nie mogła zmierzyc

Fiona to już luźniejsze ubrania zakładał, by nic nie uciskało. Ale to i tak ciążowy brzuch. :p

Laura kochanie oczywiście, że dużo zależy od nastawienia, każdy lekarz Ci to powie. Nic na siłę bo to pogorszy efekt. Luz blus maleńka i do przodu oby bez spięcia. Napięcia, spięcia, nerwy to najgorsze co może stanąć na drodze w dążeniu do dziecka w sferze psychicznej. Jest lato, weź małża na urlop, zrelaksujcie się i bzykajcie się na okrągło, ALE nie nastawiajcie się przy tym na spłodzenie dziedzica tylko na tym, że jesteście razem, na super luzackich wakacjach i możecie latać nago do woli i do woli bzykać się jak króliczki. Cieszcie się sobą póki możecie :-D

Tak własnie robie ubieram luzniejsze a na brzuchu tez juz nie sypiam bo mnie uciska a po co mam szkodzic dzidziusiowi.Chce juz wiedziec jaka to płec i kiedy beda wreszcie te ruchy...ah

Fiona superowy brzuszek i widać że ciążowy żadnego tłuszczyku nie maa !! :)
Ael no mi też wydawało się że wszystko jest w normie no ale endo powiedziała że coś jest nie tak.. ;)

Fiona już niedługo, 8 tygodni połówkowe i poznasz płeć i ruchy poczujesz :-) Już lecem do Ciebie na obiadek, mniaaaam :-D:happy2:

Gosiu ale wydaje mi się, że jednak endo trochę rozsiewa niezdrową panikę. Przepisał Ci już jakieś leki na tarczycę, czy czeka na wynik biopsji?

Ja mogę zaprosić na kalafiorka :)
Gosia, trzymaj się, Najlepsze myśli dla Ciebie zawarte ma w postach AEL :) zresztą ona wie, co pisze :) na pewno będziesz nosić dzidziusia pod serduchem, tylko cierpliwości.

A i Fiona- cudny brzuszek :)

Ja mogę zaprosić na kalafiorka :)
Gosia, trzymaj się, Najlepsze myśli dla Ciebie zawarte ma w postach AEL :) zresztą ona wie, co pisze :) na pewno będziesz nosić dzidziusia pod serduchem, tylko cierpliwości.

A i Fiona- cudny brzuszek :)

mmmm to ja oddam gulasz aelreda a dzigam kiece i lece do Ciebie na kalafiorka.Ale mi narobiłas smaka,ja niestety nie robie go czesto bo moj M nie przepada za kalafiorkiem ale zrobie go w najblizszym czasie sama dla siebie.Ah taki przypieczony i polany jajkiem mmm

reklama
Jak na razie nie dostałam skierowania na biopsję bo guzki są małe czekamy jeszcze na wynik jednego badania i na razie będzie mnie leczyć lekami :)

Do góry